CELEBRITIES

H Jada Pinkett Smith ελπίζει ότι μια μέρα ο Will Smith και ο Chris Rock θα συμφιλιωθούν- Η πρώτη της δημόσια τοποθέτηση


JTeam

2 Ιουνίου 2022

H Jada Pinkett Smith ελπίζει ότι μια μέρα ο Will Smith και ο Chris Rock θα συμφιλιωθούν- Η πρώτη της δημόσια τοποθέτηση
Instagram/ jadapinkettsmith
«Σχετικά με τη βραδιά των Όσκαρ, η βαθύτερη ελπίδα μου είναι ότι αυτοί οι δύο έξυπνοι, ικανοί άντρες θα έχουν την ευκαιρία να "θεραπεύσουν" ό,τι έγινε, να το συζητήσουν και να συμφιλιωθούν»

H Jada Pinkett Smith εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Red Table Talk, κάνοντας την πρώτη της δημόσια τοποθέτηση για το περιστατικό με το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock κατά τη βραδιά των Όσκαρ.

Αρκεί να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε ανέβει στη σκηνή τον Μάρτιο για να χαστουκίσει τον παρουσιαστή έπειτα από ένα αστείο που έκανε για το ξυρισμένο κεφάλι της Jada. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στην αλωπεκία, και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Smith:

«Αυτή είναι μια πολύ σημαντική συζήτηση στο Red Table για την αλωπεκία. Μετά από ό,τι έχω περάσει με τη δική μου υγεία και ό, τι συνέβη στα Όσκαρ, χιλιάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου με τις ιστορίες τους. Αξιοποιώ αυτή τη στιγμή για να δώσω τη δυνατότητα στην οικογένειά μας με αλωπεκία, να μιλήσει για το πώς είναι να έχεις αυτή την πάθηση και να ενημερώσω τους ανθρώπους τι είναι στην πραγματικότητα να ζεις με αυτό».

Στη συνέχεια μίλησε για το περιστατικό που συνδέθηκε με τα φετινά Όσκαρ: «Τώρα σχετικά με τη βραδιά των Όσκαρ, η βαθύτερη ελπίδα μου είναι ότι αυτοί οι δύο έξυπνοι, ικανοί άντρες θα έχουν την ευκαιρία να "θεραπεύσουν" ό,τι έγινε, να το συζητήσουν και να συμφιλιωθούν. Με την κατάσταση στον κόσμο σήμερα, τους χρειαζόμαστε και τους δύο. Και πραγματικά όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον περισσότερο από ποτέ. Μέχρι τότε, ο Will κι εγώ συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι κάναμε τα τελευταία 28 χρόνια, και αυτό είναι να συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή».

Μετά τη γροθιά που έγινε viral και τα δάκρυα στην 94η τελετή απονομής των Oscars, o Will Smith ζήτησε και επίσημα συγγνώμη από τον Chris Rock – δηλαδή έκανε ένα post στο Instagram. Κάποιος κακοπροαίρετος ίσως έλεγε πως τον πίεσε η επικοινωνιακή του ομάδα, τώρα που η Ακαδημία Κινηματογράφου σκέφτεται να του αφαιρέσει το βραβείο, αλλά σίγουρα όχι εμείς. Εμείς πιστεύουμε ότι έγραψε μόνος του κάθε λέξη, έπειτα από πολλή σκέψη, το βράδυ πριν κοιμηθεί.

«Η βία είναι δηλητηριώδης και καταστροφική σε κάθε μορφή της», ξεκίνησε. «Η συμπεριφορά μου στα χθεσινοβραδινά βραβεία ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι κομμάτι της δουλειάς, αλλά το αστείο για την κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για εμένα και αντέδρασα συναισθηματικά. Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος. Νιώθω ντροπή και οι πράξεις μου δεν αντιπροσωπεύουν το ποιος θέλω να γίνω. Δεν υπάρχει χώρος για βία, σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης».

«Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς, τους παρευρισκομένους και τους θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και από την οικογένεια Williams και την οικογένεια του King Richard. Μετανιώνω βαθιά τη συμπεριφορά μου, η οποία στιγμάτισε αυτό το ταξίδι που ήταν πανέμορφο για όλους εμάς. Προσπαθώ να εξελιχθώ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.