CELEBRITIES

H Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μόλις απάντησε στις φήμες που θέλουν εκείνη και τον Γουίλ Σμιθ να είναι ομοφυλόφιλοι


JTeam

15 Οκτωβρίου 2023

H Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μόλις απάντησε στις φήμες που θέλουν εκείνη και τον Γουίλ Σμιθ να είναι ομοφυλόφιλοι
Splash News
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο NBC, η ηθοποιός ρωτήθηκε για όλες εκείνες τις φήμες που βγαίνουν ανά διαστήματα και αφορούν την ίδια και τον πρώην σύζυγό της

Μετά την αποκάλυψη ότι το διάσημο ζευγάρι είναι σε διάσταση από το 2016, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ πριν λίγες ώρες, απάντησε στις φήμες που θέλουν εκείνη και τον Γουίλ Σμιθ να είναι ομοφυλόφιλοι.

Σε συνέντευξή της στο NBC, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν κατά διαστήματα και αφορούν την ίδια και τον πρώην σύζυγό της. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Χόντα Κοτμπ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και υποστηρίζουν ότι έχουν ανοιχτό γάμο, ότι είναι swingers, ότι πολλοί πιστεύουν πως ο Will Smith είναι ομοφυλόφιλος ή ότι εκείνη έχει άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις.

«Είναι αλήθεια;», ρώτησε η Κοτμπ με τη Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ να απαντά: «Θα έλεγα ότι τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια». Οι φήμες για τη σεξουαλικότητα του ζευγαριού κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που παντρεύτηκαν.

Σύμφωνα με την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ όπως μάθαμε πρόσφατα, το ζευγάρι εδώ και 7 χρόνια δεν ήταν έτοιμο να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό του: «Νομίζω ότι δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε ακόμα και μεταξύ μας το πώς να είμαστε σε αρμονία, αλλά και πώς να το παρουσιάσουμε στον κόσμο. Και αυτό δεν το είχαμε καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ στη συνέντευξή που έδωσε πριν λίγες μέρες.

Η 52χρονη Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και ο 55χρονος Γουίλ Σμιθ είναι παντρεμένοι από το 1997, με εκείνη να σημειώνει πως νομικά δεν έχουν χωρίσει. «Νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, είχαμε εξαντληθεί από το να προσπαθούμε συνέχεια. Νομίζω ότι και οι δύο είχαμε κολλήσει στο τι πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι ο άλλος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.