CELEBRITIES

H Αντέλ μίλησε με ειλικρίνεια για την επικίνδυνη σχέση της με το αλκοόλ


JTeam

20 Οκτωβρίου 2023

H Αντέλ μίλησε με ειλικρίνεια για την επικίνδυνη σχέση της με το αλκοόλ
@adele
Τι είναι ο «οριακός αλκοολισμός» από τον οποίο δήλωσε ότι πάσχει

Όσοι βρίσκονται στον σκοτεινό κόσμο των εθισμών γνωρίζουν καλά πόσο δύσκολο να βγεις από αυτόν. Από αυτόν τον κόσμο έχει περάσει και η Αντέλ, η οποία έχει αναφερθεί και στο παρελθόν για την μάχη της με το αλκοόλ.

«Πάντα είχα μια πολύ στενή σχέση με το αλκοόλ. Πάντα με γοήτευε πολύ το αλκοόλ. Είναι αυτό που κράτησε τον μπαμπά μου μακριά μου», είχε δηλώσει το 2021 στην αμερικανική Vogue.

Το αλκοόλ όμως δεν ευθύνεται μόνο για τη αποστασιοποιημένη σχέση της με τον πατέρα της, αλλά και για πολλές ακόμη ντροπιαστικές στιγμές της. Όπως όταν βρέθηκε σε ένα γκέι μπαρ στο Λονδίνο και αποφάσισε να δείξει τις χορευτικές της ικανότητες στην μπάρα, όχι με μεγάλη ισορροπία.

Αυτή τη φορά, η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και πάλι στο ποτό, με αφορμή έναν θαυμαστή. Σε πρόσφατη συναυλία της στο Las Vegas, ένας θαυμαστής της απολάμβανε τα τραγούδια της με ένα ποτό στο χέρι. Τότε η Αντέλ τον είδε και του απευθύνθηκε:

«Απόλαυσε το ουίσκι σου. Σε ζηλεύω πολύ, πραγματικά πολύ».

Και τότε, συνέχισε τον λόγο της αποκαλύπτοντας πως εδώ και 3 μήνες έχει κόψει εντελώς το ποτό. «Σταμάτησα να πίνω περίπου εδώ και τρεισήμισι μήνες. Είναι βαρετά χωρίς αλκοόλ. Ήμουν άλλωστε και “οριακά αλκοολική” από τα 20 μου, και μου λείπει τόσο πολύ. Έχω κόψει και την καφεΐνη».

«Θυμάμαι όταν ήρθα εδώ στον Covid, στο lockdown, ήταν περίπου 11 το πρωί και ήμουν με τέσσερα περίπου μπουκάλια κρασί, όπως όλοι οι άλλοι άλλωστε. Είπα το 2020 ότι ήθελα να κυκλοφορήσω τον δίσκο μου. Και ήμασταν όλοι στο σπίτι βασικά μεθυσμένοι», μοιράστηκε η ίδια με τους θαυμαστές της, μιλώντας με απολυτη ειλικρίνεια.

Σχετικά με τον όρο που η ίδια χρησιμοποίησε: «οριακός αλκοολισμός», οι ερμηνείες είναι πολλές. Ωστόσο φαίνεται πως το αλκοόλ ερχόταν πιο έντονα στη ζωή της Αντέλ τις στιγμές που κατέρρεε συναισθηματικά. Τις στιγμές που ένιωθε πως δεν υπήρχε διέξοδος από τα προβλήματα που τυχόν αντιμετώπιζε στη ζωή της.

Παρότι το αλκοόλ εξακολουθεί να την ενθουσιάζει μέχρι και σήμερα, καθώς το έχει συνδυάσει με καλοπέραση και χαλάρωση, η ίδια φαίνεται πιο ικανή και έτοιμη να ελέγξει τον εαυτό της και να καταφέρει να μείνει μακριά από αυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.