CELEBRITIES

Ζόε Κράβιτζ και Τσάνινγκ Τέιτουμ αρραβωνιάστηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης


JTeam

31 Οκτωβρίου 2023

Ζόε Κράβιτζ και Τσάνινγκ Τέιτουμ αρραβωνιάστηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης
Splash News
Η πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση σε Halloween πάρτι και το νέο δαχτυλίδι αρραβώνων

Εδώ και δυο χρόνια αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και σύμφωνα με δημοσίευμα του People, o Τσάνινγκ Τέιτουμ αρραβωνιάστηκε με τη Ζόε Κράβιτζ, μετά τη γνωριμία τους το 2021.

Η είδηση έγινε γνωστή το Σαββατοκύριακο, όταν οι δυο σταρ φωτογραφήθηκαν φεύγοντας από ένα αποκριάτικο πάρτι και η Κράβιτζ (ντυμένη Ρόζμαρι Γούντχαουζ από την ταινία τρόμου του 1968 Rosemary's Baby) έδειξε το νέο της δαχτυλίδι αρραβώνων στα στιγμιότυπα.

Η 34χρονη ηθοποιός του Μπάτμαν είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση της με τον Τέιτουμ, και σε μια συνέντευξη εξωφύλλου για το τεύχος Άνδρες της Χρονιάς του 2022 του GQ , επαινώντας τον δήλωσε πως είναι «απλώς ένας υπέροχος άνθρωπος».

«Με κάνει να γελάω. Και οι δύο αγαπάμε πραγματικά την τέχνη και τη συζήτηση για την τέχνη και την εξερεύνηση του γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε», εξήγησε η ηθοποιός τότε. «Μας αρέσει να βλέπουμε μια ταινία και να την αναλύουμε και να μιλάμε γι’ αυτήν και να προκαλούμε ο ένας τον άλλον».


Οι δύο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κάστινγκ του επερχόμενου σκηνοθετικού ντεμπούτου της Κράβιτζ, Pussy Island. Ο Τέιτουμ είχε αναφέρει πως η αγαπημένη του, ήταν ο «φύλακάς» του στο πλατό. «Είτε μου έφτιαχνε τσάι, είτε μου έφτιαχνε ένα ποτό. Ήταν πραγματικά ο προστάτης μου και ήταν πραγματικά υπέροχο και γλυκό» είχε μοιραστεί ο 43χρονος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.