CELEBRITIES

Σοφία Βεργκάρα: Ξανά ερωτευμένη με ορθοπεδικό χειρουργό, μετά το διαζύγιο από τον Μανγκανιέλο


JTeam

8 Νοεμβρίου 2023

Σοφία Βεργκάρα: Ξανά ερωτευμένη με ορθοπεδικό χειρουργό, μετά το διαζύγιο από τον Μανγκανιέλο
IG/@sofiavergara
«Η Σοφία ερωτεύεται τον Τζάστιν όσο περισσότερο χρόνο περνά μαζί του», δηλώνουν πηγές από το κοντινό περιβάλλον της Βεργκάρα

Πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή της Σοφία Βεργκάρα τους τελευταίους μήνες, αφού η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε τον Ιούλιο, το διαζύγιο της από τον Τζο Μανγκανιέλο, με τον οποίο υπήρξε 7 χρόνια παντρεμένη.

Με μια λιτή ανακοίνωση, οι δυο τους έκαναν λόγο για «αγεφύρωτες διαφορές» και ζήτησαν από τα media και τους θαυμαστές, να διατηρήσουν την ιδιωτικότητά τους. Οι κοντινές πηγές, έκαναν λόγο για διαφωνίες στη σχέση τους, σχετικά με το θέμα απόκτησης παιδιού, με την ίδια να μην επιθυμεί την μητρότητα. Μέχρι και σήμερα όμως, κανείς δεν έχει μιλήσει με ακρίβεια για τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό τους, ύστερα από 7 χρόνια.


Όλα αυτά όμως, φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν για την Βεργκάρα, αφού έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, και το τελευταίο διάστημα διατηρεί δεσμό με γνωστό ορθοπεδικό χειρουργό τους Λος Άντζελες. Ο λόγος για τον Τζάστιν Σαλιμάν με τον οποίο έχουν προχωρήσει και σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με πιο πρόσφατη, την χθεσινή τους εμφάνιση σε εστιατόριο της Καλιφόρνια. Το νέο ζευγάρι είχε εμφανιστεί μαζί και στο γενέθλιο δείπνο της Κιμ Καρντάσιαν, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως είναι ζευγάρι.


«Η Σοφία ερωτεύεται τον Τζάστιν όσο περισσότερο χρόνο περνά μαζί του», δήλωσε πηγή στο Us Weekly. «Έχουν καταπληκτική χημεία και οι φίλοι της πιστεύουν ότι αποτελούν ένα υπέροχο ζευγάρι». «Μοιάζει ιδιαίτερα ευτυχισμένη από τότε που βγαίνει με τον Τζάστιν», σημείωσε. «Της αρέσει που είναι τζέντλεμαν μαζί της και δεν τον ενοχλεί που εκείνη είναι celebrity. Του αρέσει γι’ αυτό που είναι», κατέληξε.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.