CELEBRITIES

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν απέκτησε το δικό του αστέρι στο «Walk of Fame» -Το reunion με τη «μητέρα» του από το «Home Alone»


JTeam

2 Δεκεμβρίου 2023

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν απέκτησε το δικό του αστέρι στο «Walk of Fame» -Το reunion με τη «μητέρα» του από το «Home Alone»
instagram
«Merry Christmas, ya filthy animals».

Ναι, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο αγαπημένος Μακόλεϊ Κάλκιν, o ηθοποιός που γνωρίσαμε και ξεχωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία, «Home Alone» που βλέπουμε κάθε Χριστούγεννα, μόλις απέκτησε το δικό του αστέρι στο «Hollywood Walk of Fame».

Στην τελετή, που ήταν άκρως συγκινητική είδαμε ένα reunion με την ηθοποιό, Κάθριν Ο' Χάρα, η οποία όπως θυμάσαι υποδύθηκε τη μητέρα του.

Η ίδια δήλωσε: «Ευχαριστώ που συμπεριέλαβες εμένα, την ψεύτικη μαμά σου που σε άφησε μόνο στο σπίτι όχι μία, αλλά δύο φορές».

Εκεί βρέθηκαν επίσης τα αδέρφια του, οι φίλοι του, Πάρις Τζάκσον και Σεθ Γκριν και συμπρωταγωνίστριά του στο «Party Monster», Νατάσα Λιόν, η οποία εκφώνησε λόγο προς τιμήν του ηθοποιού.

Εννοείται πως δίπλα του ξεχώριζε η αρραβωνιαστικιά του, η ηθοποιός Μπρέντα Σονγκ, και οι δύο γιοι του -στην ομιλία του ο ίδιος μάλιστα τόνισε πόσο σημαντική τιμή είναι γι' αυτόν που είναι πατέρας, ενώ ολοκλήρωσε χρησιμοποιώντας την χαρακτηριστική ατάκα του διάσημου ρόλο του: «Merry Christmas, ya filthy animals (Kαλά Χριστούγεννα, βρωμερά ζώα)».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.