CELEBRITIES

Διάσημοι που παντρεύτηκαν στην εφηβεία τους


2 Δεκεμβρίου 2018

abaca_596583_012.jpg

Τότε, η δημοσιότητα, οι φωτογραφίσεις, οι συνεντεύξεις δεν ήταν μέρος της καθημερινότητάς τους! Ήταν ακόμη νεαροί, ζώντας χωρίς κανόνες και περιορισμούς, τολμώντας να κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να σκέφτονται το σωστό και το λάθος. Οι παρακάτω celebrities, αυθόρμητοι και ίσως αφελείς, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με το –τότε- έτερον ήμισυ τους πριν καλά καλά ενηλικιωθούν.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έχει αποδείξει ότι κάνει πάντα του «κεφαλιού» του, γεγονός που πολλές φορές του έχει στοιχίσει. Το κακό παιδί του Χόλιγουντ, λοιπόν, που έχει απασχολήσει με τα καμώματα και τις καταχρήσεις του, ήταν μόλις 17 ετών όταν και παντρεύτηκε τη Ρέιτσελ Μάινερ, με την οποία όμως χώρισε το 2000.

Το επίθετο του πρώτου της συζύγου, Φρέντι Μουρ, έχει πάρει η εντυπωσιακή Ντέμι Μουρ. Η Χολιγουντιανή πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στα 17 της χρόνια με τον τραγουδιστή και συνθέτη, ζώντας στον έπακρον ένα δυνατό έρωτα. Οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους πέντε χρόνια αργότερα, με τη Μουρ να γίνεται ευρέως γνωστή όμως με αυτό το όνομα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.