CELEBRITIES

H Σελίνα Γκόμεζ επιβεβαίωσε πως είναι σε σχέση με τον Μπένι Μπλάνκο, αλλά οι fans δεν το πήραν και πολύ ψύχραιμα


JTeam

8 Δεκεμβρίου 2023

H Σελίνα Γκόμεζ επιβεβαίωσε πως είναι σε σχέση με τον Μπένι Μπλάνκο, αλλά οι fans δεν το πήραν και πολύ ψύχραιμα
Σελίνα Γκόμεζ και Μπένι Μπλάνκο είναι μαζί -και τα σχόλια για τη σχέση τους, μόλις ξεκίνησαν

Η προσωπική ζωή της Σελίνα Γκόμεζ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα της σύγχρονης ποπ κουλτούρας. Από τότε που έγινε γνωστό πως είναι σε σχέση με τον Τζάστιν, μέχρι και σήμερα, τίποτα δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τα media και τους fans. Ύστερα από αρκετό καιρό, η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη νέα της σχέση, η οποία σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, κρατά εδώ και περίπου έξι μήνες.

H επιβεβαίωση της νέας σχέσης από την Σελίνα Γκόμεζ

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν δημοσιεύματα που μιλούσαν για σχέση ανάμεσα στην Γκόμεζ και τον (αρκετά κρίντζ, όπως χαρακτηρίζεται), Μπένι Μπλάνκο. Ο Μπλάνκο είναι γνωστός μουσικός παραγωγός του Χόλιγουντ, και οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2018, για ένα από τα τραγούδια της Γκόμεζ.

Ερχόμενοι στο σήμερα, το tabloid «Popfactions» προχώρησε σε μια δημοσίευση αναφέροντας: «Φήμες θέλουν την Σελίνα Γκόμεζ να είναι σε σχέση με τον μουσικό παραγωγό Μπένι Μπλάνκο». Τότε η ίδια η Γκόμεζ, έκανε λάικ στην συγκεκριμένη δημοσίευση, και σχολίασε χαρακτηριστικά «Facts (δηλαδή αλήθειες)», επιβεβαιώνοντας έμμεσα πως όσα γράφονται ισχύουν.

Jenny.Gr

Η είδηση αυτή, μαζί με το λάικ και το σχόλιο της Γκόμεζ, δεν άργησε και πολύ να γίνει viral και έτσι οι fans, να ενημερωθούν για τη νέα σχέση. Η οποία όμως δεν φάνηκε να ενθουσίασε ιδιαίτερα. Η προσωπική ζωή της τραγουδίστριας άλλωστε, έχει υπάρξει κάπως "συνταρακτική", αφού επί 8 χρόνια με τον Τζάστιν υπήρξαν χωρισμοί και επανασυνδέσεις, ενώ ο γάμος του τραγουδιστή με την Χέιλι, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, είχε προκαλέσει σάλο.

Οι fans δεν άφησαν ασχολίαστη τη νέα σχέση της τραγουδίστριας, αλλά το ίδιο έκανε και η Γκομεζ. Όχι μόνο ασχολήθηκε με τα δημοσιεύματα, αλλά δεν δίστασε να υποστηρίξει δημόσια τον νέο της σύντροφο. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία ακουμπά στον ώμο του Μπλάνκο.

Jenny.Gr
IG @selenagomez

Η θέση της Σελίνα Γκόμεζ, μέσα από τα δημόσια σχόλια στο instagram

Και πάμε τώρα στα σχόλια, τα οποία ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικά. Για την ακρίβεια, είναι ίσως από τις λίγες φορές που βλέπουμε την Γκόμεζ να απαντά με τόσο πάθος στους χρήστες, και να δίνει τέτοια έκταση σε μια φρέσκια ερωτική της σχέση.

Μπήκε λοιπόν στα σχόλια και πήρε θέση. «Είναι άσχημος», έγραψε μια χρήστης. «Κρίμα για σένα», απάντησε η Γκόμεζ. «Είναι πραγματικά τα πάντα για εμένα, μέσα στην καρδιά μου», γράφει η τραγουδίστρια ως απάντηση σε άλλο σχόλιο. «Τότε γιατί (ο Μπλάνκο) είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί;». «Η πραγματικότητα είναι πως εκείνος είναι ο καλύτερος με τον οποίο έχω υπάρξει ποτέ», δήλωσε η Σελίνα, ενώ τέλος απάντησε και σε ένα ακόμη σχόλιο, αποστομωτικά:

«Δεν σε καταλαβαίνω. Αν πραγματικά νοιάζεσαι για μένα, αυτή είναι μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές μου. Δεν θα αφήσω τις λέξεις σου να καθορίσουν τη ζωή μου. Έχω τελειώσει με αυτές τις διαδικασίες. Αν δεν μπορείς να με αποδεχτείς στα καλύτερα μου, τότε μην είσαι καθόλου στη ζωή μου», γράφει η Γκόμεζ.

Jenny.Gr

«Είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί», δηλώνει η Σελίνα Γκόμεζ για τον Μπένι Μπλάνκο

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το σθένος και το πάθος, με το οποίο απαντά στα σχόλια η διάσημη celebrity και ελπίζουμε να της βγει σε καλό. Μπορεί να είναι μια νέα σχέση, ωστόσο και οι δυο φαίνονται ερωτευμένοι και υποστηρικτικοί, καθώς η Γκόμεζ είχε σχολιάσει και το νέο εγχείρημα του Μπένι Μπλάνκο, το οποίο είναι η κυκλοφορία ενός βιβλίου μαγειρικής. «Επιτέλους», είχε γράψει ενθουσιασμένη στην ανάρτηση του Μπλάνκο.

Παρότι αρκετά ψυχοφθόρο να απαντά στις απόψεις των χρηστών, η Γκόμεζ δεν θα αφήσει άλλα σχόλια να επισκιάσουν την πραγματικότητα, και εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι να γνωρίσει τον έρωτα και την αγάπη που εκείνη ονειρεύεται, μιας και όπως η ίδια έχει δηλώσει, έχει πληγωθεί βαθιά στο παρελθόν από ερωτικές σχέσεις.

Jenny.Gr

Σε μια ακόμη σημείωση, ο Μπένι Μπλάνκο έχει συνεργαστεί στενά και με τον πρώην της Σελίνα, Τζάστιν Μπίμπερ, έχοντας δημιουργήσει παρέα, πολλές από τις επιτυχίες του τραγουδιστή.

Γιατί οι fans όμως, αντιπαθούν τον Μπένι Μπλάνκο;

Μιλώντας για τη στενή σχέση του Μπένι Μπλάνκο με τον Τζάστιν Μπίμπερ, αξίζει να αναφέρουμε ένα ακόμη περιστατικό, το οποίο ίσως και να δικαιολογεί την «αντιπάθεια» των fans, προς τη νέα σχέση της Γκόμεζ. Κάπου στο 2020, ο Μπλάνκο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Τζάστιν δεν είναι ένας από τους συνηθισμένους μουσικούς καλλιτέχνες. Δεν είναι από εκείνους που βγάζουν ένα τραγούδι και μια νέα σειρά μακιγιάζ, ξέρετε». Αυτές οι δηλώσεις μάλιστα είχαν γίνει λίγο μετά τον χωρισμό του Τζάστιν από την Σελίνα, και λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της σειράς μακιγιάζ «Rare Beauty», από την Γκόμεζ.

Σύμπτωση; Μάλλον όχι, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως ο Μπλάνκο υποστήριξε έμμεσα τον Τζάστιν σε αυτόν τον χωρισμό.

Οι δηλώσεις του Μπένι για τον Μπίμπερ, δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Μίλησε και για τον χαρακτήρα του, λέγοντας πως συμπεριφέρεται ενήλικα και εκφράζει τον εαυτό του, όταν είναι αγχωμένος ή δεν είναι ψυχολογικά καλά. Ενώ η Γκόμεζ ας πούμε, που έχει κάνει ολόκληρη εκστρατεία για την ψυχική υγεία, του περνάει απαρατήρητη. -Μέχρι τότε τουλάχιστον-.

Με όλα αυτά, ίσως και να δικαιολογούμε την αντίδραση των θαυμαστών και λογικό να έχουν τις αμφιβολίες τους. Τέλος, η πιο πρόσφατη σχέση της Σελίνα ήταν στις αρχές του έτους με τον Ντριού Τάγκαρτ, από τους Chansmokers, η οποία δεν κράτησε για παραπάνω από μήνα.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.