CELEBRITIES

H Σελίνα Γκόμεζ ζει την καλύτερη της φάση στο Παρίσι και μας χαρίζει υπέροχες εμφανίσεις


JTeam

26 Σεπτεμβρίου 2023

H Σελίνα Γκόμεζ ζει την καλύτερη της φάση στο Παρίσι και μας χαρίζει υπέροχες εμφανίσεις
@selenagomez / instagram
Το Παρίσι πηγαίνει πολύ στην Σελίνα και εκείνη το απολαμβάνει

Είχαμε αρκετό καιρό να δούμε την Σελίνα Γκόμεζ στο Παρίσι και μάλιστα τόσο χαρούμενη. Η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον εαυτό της και απολαμβάνει στιγμές με τους θαυμαστές της, αλλά και με τους φίλους της, ταξιδεύοντας.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο Παρίσι παρέα με την κολλητή της φίλη Nicola Peltz Beckham, και άλλους celebrities. Λίγα κλικς από τις εμφανίσεις της ήταν αρκετά για να γίνουν viral, και να κάνουν τους πάντες να μιλούν για δυναμική επιστροφή της Γκόμεζ στην διεθνή σκηνή.

Τα τελευταία χρόνια η ίδια είχε επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και θέματα ψυχικής υγείας, όπως η διπολική διαταραχή. Μέσα από ψυχοθεραπεία, φαρμακευτική αγωγή, αλλά και φροντίδα στον εαυτό της, μένοντας μακριά από κάμερες και δημοσιότητες, η Σελίνα φαίνεται πως έχει βρει για τα καλά τον εαυτό της.

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στα βραβεία MTV, έρχεται μια σειρά από επίσης εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μόλις έγινε γνωστό πως η Σελίνα βρίσκεται στο Παρίσι, πλήθος θαυμαστών και παπαράτσι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της, για ένα και μόνο κλικ. Η ίδια ήταν ως συνήθως ευγενέστατη με το συγκεντρωμένο πλήθος που την περίμενε, ενώ φάνηκε χαμογελαστή και με πολύ καλή διάθεση.

Πέρα από την διάθεση της όμως, εξαιρετικές ήταν και οι εμφανίσεις της. Τα beauty looks της, αλλά και τα σύνολα που επέλεξε έχουν ήδη κεντρίσει την προσοχή, και εύκολα μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς, πως η Γκόμεζ έχει βρει ξανά το προσωπικό της στιλ προσθέτοντας κάποια σεξι στοιχεία στην εμφάνιση της, τα οποία της πάνε πολύ.

Από business looks, λεοπάρ μάξι φορέματα με δερμάτινες καμπαρντίνες μέχρι total black εμφανίσεις, τα Παριζιάνικα looks της Σελίνα, τα είχαν όλα. Για εμάς ωστόσο ξεχώρισε το μίνιμαλ λευκό πουκάμισο που προτίμησε ως φόρεμα, συνδυασμένο με μαύρες vinyl μπότες, πάνω από το γόνατο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.