CELEBRITIES

Σελίνα Γκόμεζ: «Τα αγόρια μπερδεύουν τα standards με το να έχεις απαιτήσεις»


Κλέλια Φατούρου

5 Σεπτεμβρίου 2023

Σελίνα Γκόμεζ: «Τα αγόρια μπερδεύουν τα standards με το να έχεις απαιτήσεις»
Η 31χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν προτίθεται να κάνει συμβιβασμούς

Αν υπάρχει κάποιος ανάμεσά μας που ονειρεύεται να κάνει σχέση με τη Σελίνα Γκόμεζ, θα πρέπει να ξέρει ότι έχει κάποια συγκεκριμένα standards, και πολύ καλά κάνει. Και αν θέλετε τη γνώμη μου, δεν ζητά κάτι ιδιαίτερο. Τα απολύτως απαραίτητα.

Η Σελίνα βρέθηκε στο podcast "Hits 1 LA" και εκεί μίλησε για το dating και τους άντρες. Ένα θέμα που αγαπά και δεν έχει κανένα πρόβλημα να συζητήσει, ακόμα και στο TikTok της. «Νομίζω ότι έχω standards, και νομίζω ότι ζω σε έναν κόσμο όπου τα αγόρια μπερδεύουν τα standards με το «είσαι περίεργη και ζητάς πολλά». Αυτό είναι κάτι που αναφέρει και στο νέο της τραγούδι "Single Soon". «Είχε πλάκα γιατί δεν ντρέπομαι να τραγουδήσω «Χρειάζομαι από εσένα X, Y και Ζ για να είμαι μαζί σου».

Επιβεβαιώνει ότι είναι αυτό που νιώθει ακριβώς για την ίδια και ανέλυσε παραπάνω τα standards που έχει και που ζητά από την επόμενη σχέση της. «Πρέπει να είσαι cool φίλε. Δεν το εννοώ με την κλασική έννοια που λένε όλοι, αλλά να είσαι ευγενικός. Να με κάνεις να γελάω και να φέρεσαι καλά στην οικογένεια και τους φίλους μου». Παρόλα αυτά, η 31χρονη ηθοποιός-τραγουδίστρια δεν βιάζεται καθόλου να μπει σε σχέση, αλλά ξέρει ότι θα το κάνει όταν προκύψει ο κατάλληλος.

@selenagomez

The struggle man lol

♬ original sound - Selena Gomez

«Νομίζω ότι όλοι περνούν τη φάση που θα ήθελαν να έχουν έναν σύντροφο αλλά οκ, απολαμβάνω τη ζωή μου και το πού βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Θέλω να είμαι χαρούμενη και να έρθει ένας άνθρωπος που θα προσθέσει κάτι στη ζωή μου, αντί να είμαι αυτός ο ανασφαλής άνθρωπος που ήμουν κάποτε». Η Γκόμεζ είχε αρκετές γνωστές σχέσεις και δεν έχει κανένα θέμα με τον αυτοσαρκασμό. Το απέδειξε εξάλλου με το βίντεο στο TikTok, που βρίσκεται στο γήπεδο και φωνάζει στους αθλητές: «Είμαι απαιτητική αλλά σας αγαπώ όλους!». Οι fans της ταυτίστηκαν και εμάς μάς αρέσει αυτή η νέα εκδοχή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.