CELEBRITIES

Ώρα για mental breakdown: Βρήκαμε την αμοιβή της Selena Gomez για κάθε IG post


JTeam

21 Ιουνίου 2023

Ώρα για mental breakdown: Βρήκαμε την αμοιβή της Selena Gomez για κάθε IG post
Instagram @selenagomez
Όσο εκείνη πλουτίζει, εσύ αναρωτήσου γιατί δεν ήσουν celebrity από τα 5

H Selena Gomez είναι πολλά πράγματα. Είναι ηθοποιός, είναι τραγουδίστρια, στο TikTok έχει αναλάβει τον ρόλο της μεγάλης σου αδελφής. Είναι, επίσης, πάμπλουτη.

Η Selena δουλεύει από παιδί – όσο εσύ έπαιζες με τους φίλους σου στο Δημοτικό, όσο κούρευες Barbie και έβλεπες μανιωδώς Ηρακλή σε βιντεοκασέτα, εκείνη πληρωνόταν για να είναι στον Barney. Όσο εσύ έβγαινες τα Σάββατα και έκανες κοπάνα από το φροντιστήριο για να πας βόλτα με το crush σου, εκείνη έπαιζε σε ταινίες και ηχογραφούσε CD (αν δεν ξέρεις τι είναι CD, φύγε από το άρθρο). Ε, από τότε, δεν σταμάτησε. Και τώρα που έχει τεράστιο following στο IG, είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες του app.

Με 423 εκατομμύρια folowers, τα sponsored posts της τής δίνουν πολλά χρήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με την ετήσια λίστα Instagram Rich, παίρνει περίπου 1.468.000 για κάθε εμπορική ανάρτηση. Ναι, καλά διάβασες. Τώρα, μπορείς να αφήσεις το κινητό και να βάλεις τα κλάματα, να πάθεις mental breakdown και να αναρωτηθείς για μία ακόμη φορά τι έχεις κάνει λάθος στη ζωή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.