ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Selena Gomez έκανε το ωραίοτερο κίτρινο manicure που έχουμε δει τελευταία


Ελένη Τσούτση

13 Απριλίου 2023

H Selena Gomez έκανε το ωραίοτερο κίτρινο manicure που έχουμε δει τελευταία
Instagram/@selenagomez
H Selena Gomez έχει τις πιο ωραίες ιδέες για manicure

Η CEO του «Rare Beauty» ακολουθεί πιστά όλα τα νέα beauty trends και το ίδιο έκανε και πρόσφατα κάνοντας στα νύχια της μία από τις hot αποχρώσεις της σεζόν. Ο προσωπικός της nail artist, Tom Bachik , επιμελήθηκε το ανοιξιάτικο nail look της επιλέγοντας ένα υπέροχο παστέλ κίτρινο χρώμα. Πιο συγκεκριμένα, διατήρησε το οβάλ σχήμα στα νύχια της και τα έβαψε με μία φωτεινή απόχρωση που ταιριάζει στις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης. «Ιδανικό για την άνοιξη», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

O Tom Bachik δεν μοιράστηκε την ακριβή απόχρωση που χρησιμοποίησε στα νύχια της Gomez, αλλά το OPI Blinded by the Ring Light, το Essie Sunny Business ή το Glossy Nail Polish της Gucci θα σου έδιναν παρόμοια απόχρωση. Αν μάλιστα δεν έχεις καταφέρει να κλείσεις ακόμη ραντεβού στο αγαπημένο σου nail bar πριν το Πάσχα (σε καταλαβαίνω) τα παραπάνω βερνίκια είναι η τέλεια επιλογή για να φτιάξεις μόνη σου τα νύχια.

Εκτός λοιπόν από το κλασσικό κόκκινο με summer vibes, οι pastel αποχρώσεις φέτος έχουν τη τιμητική τους και θα τις βλέπουμε παντού γύρω μας αφού δίνουν ένα girly και παιχνιδιάρικο ύφος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.