CELEBRITIES

Ο Μάθιου Πέρι τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ήταν θυμωμένος και κακότροπος


JTeam

17 Δεκεμβρίου 2023

Ο Μάθιου Πέρι τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ήταν θυμωμένος και κακότροπος
Όσα δήλωσε στενή του φίλη

Ο Μάθιου Πέρι δεν μένει πια εδώ. Ο θάνατός του, δυο μήνες σχεδόν πριν μας συγκλόνισε όλους, καθώς μέσα από την τηλεόραση τον μάθαμε, τον αγαπήσαμε, γελάσαμε μαζί του και πια τον νιώθαμε σαν δικό μας άνθρωπο, φίλο και μέλος της παρέας μας.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Αντζελες ανακοίνωσε ότι έχασε τη ζωή του από λήψη κεταμίνης και πνιγμό.

Τώρα, ένα νέο δημοσίευμα του PageSix, αναφέρει πως τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, είχε αλλάξει πολύ στη συμπεριφορά του.

Συγκεριμένα μια στενή του φίλη, δήλωσε πως τις εβδομάδες πριν από το θάνατό του, ήταν «θυμωμένος κι κακότροπος», επειδή έκανε εμβόλια τεστοστερόνης.

Η έκθεση του ιατροδικαστή

Σε αυτήν αναφέρεται ότι εκτός από τη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης που αναμιγνύεται με το φάρμακο που μοιάζει με οπιοειδή βουπρενορφίνη, το οποίο χρησιμοποιείται για για να ανακουφίσει τον πόνο και να βοηθήσει με τον εθισμό στα οπιοειδή, έπαιρνε Tammoxifen για να χάσει βάρος, αντιδιαβητικά φάρμακα και γλειφιτζούρια νικοτίνης.

Είναι γνωστό ότι τελευταία ο Μάθιου Πέρι προσπαθούσε να κόψει το κάπνισμα, καθώς ο βοηθός του τόνισε πως κάπνιζε περίπου δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα.

«Στην κρεβατοκάμαρα, υπήρχαν πολλά άδεια και μισογεμισμένα μπουκάλια φαρμάκων που συνταγογραφήθηκαν στον αποθανόντα, καθώς και φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, βιταμίνες, πεπτικά βοηθήματα και καραμέλες», καταλήγει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.