CELEBRITIES

Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι


Μάγκυ Πετροπούλου

16 Δεκεμβρίου 2023

Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι
IG/@matthewperry
Όσα ανέφερε η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες

Κοντεύουν πια δύο μήνες -αλήθεια, πόσο γρήγορα περνάει πια ο καιρός;- από τον θάνατο του αγαπημένου, Μάθιου Πέρι, του πρωταγωνιστή της σειράς «Φιλαράκια» που έχουμε λατρέψει και που βλέπουμε ξανά και ξανά τόσα χρόνια χωρίς διακοπή.

Ένας θάνατος που πραγματικά μας συγκλόνισε όλους -ναι, ήταν σαν να τον γνωρίζαμε όλοι μας προσωπικά.

Τώρα η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Αντζελες έρχεται να ρίξει φως, αποκαλύπτοντας τα αίτια που οδήγησαν σε αυτόν. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν, ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του από λήψη κεταμίνης και πνιγμό.

Εκπρόσωπος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το Τμήμα Ιατροδικαστών της κομητείας του Λος Άντζελες (DME) προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης».

Στους παράγοντες όμως που συνέβαλαν στον θάνατό του περιλαμβάνονται επίσης ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης -ουσία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του εθισμού σε οπιοειδή. Τέλος, ο τρόπος θανάτου θεωρείται ατύχημα.

Jenny.Gr
IG/@matthewperry

Η μάχη με τις ουσίες και η εγκατάλειψη από τον πατέρα του

Ο Μάθιου Πέρι είχε μιλήσει για τις καταχρήσεις, που τον έφτασαν πολλές φορές ένα βήμα πριν από τον θάνατο, θέλοντας να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους μπορούσε, μακριά από τον σκοτεινό δρόμο των εθισμών.

Βίωσε με σκληρό τρόπο τον χωρισμό των γονιών του και έδρασε καταλυτικά στη ψυχοσύνθεση του η απόμακρη σχέση με τον πατέρα του. Όπως είχε δηλώσει, ως παιδί, έβλεπε τον πατέρα του μόνο μέσω τηλεόρασης για αρκετά χρόνια.

Παρότι είχε άριστες σχέσεις με τον πατριό του, το πατρικό κενό συνέχιζε να είναι έντονο. Λίγα χρόνια αργότερα, ως έφηβος, θα ζούσε με τον πατέρα του -όμως και πάλι, οι πληγές του δεν θεραπεύτηκαν.

Ο φόβος αυτός μάλιστα της εγκατάλειψης τον είχε επηρεάσει και στις μετέπειτα σχέσεις του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.