CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Όλα τα «Φιλαράκια» αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό - Η τελευταία ανάρτηση της Λίζα Κούντροου


JTeam

16 Νοεμβρίου 2023

Μάθιου Πέρι: Όλα τα «Φιλαράκια» αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό - Η τελευταία ανάρτηση της Λίζα Κούντροου
IG/@lisakudrow
Κλείνει «ο κύκλος αποχαιρετισμών» με τελευταίο αντίο από την Λίζα Κούντροου

Το σοκ από την είδηση θανάτου του Μάθιου Πέρι ήταν μεγάλο, πόσο μάλλον για τους συνεργάτες, τους φίλους, και τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά του. Mετά την Τζένιφερ Άνιστον, την Κόρτνεΐ Κοξ, τον Ματ Λεμπλάνκ, και τον Ντέιβιντ Σουίμερ, σειρά πήρε η Λίζα Κούντροου, η οποία θέλησε να αποχαιρετήσει και εκείνη με τον δικό της τρόπο, τον στενό της φίλο και συνεργάτη. Η Λίζα Κούντροου ή αλλιώς η τηλεοπτική Φοίβη, ευχαρίστησε τον Μάθιου Πέρι για «χίλιους λόγους». Τόσο για όλα όσα πέρασαν μαζί στη σειρά, αλλά και για όσα έζησαν και ως φίλοι εκτός πλατό.

«Γυρίσαμε το πιλοτικό επεισόδιο του Friends Like Us και λίγο μετά πήγαμε στα παρασκήνια του NBC. Έπειτα, πρότεινες να παίξουμε πόκερ και το έκανες τόσο διασκεδαστικό ενώ αναπτυσσόταν η σχέση μας. Σε ευχαριστώ για αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάω τόσο πολύ με αυτά που έλεγες, που πονούσαν οι μύες μου και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου κάθε μέρα».

«Σε ευχαριστώ για την ανοιχτή σου καρδιά σε μια σχέση έξι ανθρώπων που απαιτούσε συμβιβασμούς. Και πολλή "κουβέντα". Σε ευχαριστώ που ερχόσουν στη δουλειά ακόμα και όταν δεν ήσουν αρκετά καλά. Και ακόμα και τότε ήσουν υπέροχος. Σε ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.

Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για την αγάπη. Ευχαριστώ για τον χρόνο που είχα μαζί σου, Μάθιου», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.