CELEBRITIES

Η Σελίνα Γκόμεζ σκέφτεται να εγκαταλείψει την καριέρα της στο τραγούδι – «Έχω κουραστεί»


JTeam

3 Ιανουαρίου 2024

Η Σελίνα Γκόμεζ σκέφτεται να εγκαταλείψει την καριέρα της στο τραγούδι – «Έχω κουραστεί»
Splash News
H Σελίνα Γκόμεζ θέλει να βρει κάτι και να αφιερωθεί σε αυτό 

Σκέφτεται η Σελίνα Γκόμεζ να εγκαταλείψει την καριέρα της στη βιομηχανία της μουσικής και να επικεντρωθεί μόνο στην υποκριτική; Όλα δείχνουν πως ναι – ή τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί η ίδια στην πρόσφατη συνέντευξή της. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, βρέθηκε καλεσμένη στο podcast «SmartLess» με οικοδεσπότες τους Τζέισον Μπέιτμαν, Σον Χέις και Γουίλ Αρνέτ και μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι καθώς και για το ότι πλέον θέλει να εστιάσει την προσοχή της στην υποκριτική.

«Άρχισα να διασκεδάζω πολύ με τη μουσική και οι περιοδείες ήταν πραγματικά διασκεδαστικές»,σημείωσε αρχικά η Σελίνα. «Αλλά έκανα την τηλεοπτική μου εκπομπή [Wizards of Waverly Place] την ίδια στιγμή που την έβρισκα διασκεδαστική επίσης, οπότε συνέχισα». Όσο μεγάλωνε όμως, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσε ότι ήθελε «να βρει κάτι για να αφοσιωθεί σε αυτό».

«Νιώθω ότι έχω ένα ακόμη άλμπουμ μέσα μου, αλλά μάλλον θα επέλεγα την υποκριτική», εκμυστηρεύτηκε η Σελίνα.

«Έχω κουραστεί»

Κατά τη διάρκεια του podcast, οι οικοδεσπότες την επαίνεσαν για την καριέρα της στη βιομηχανία της μουσικής, παροτρύνοντάς τη να μην επιλέξει ανάμεσα σε μία από τις δύο αγάπες της. «Έχετε δίκιο, αλλά θα θέλω να χαλαρώσω γιατί έχω κουραστεί», απάντησε ωστόσο η ίδια.

Στην ίδια συνέντευξη, η Σελίνα Γκόμεζ αναφέρθηκε και στον αντίκτυπο που είχε στην ψυχική της υγεία ο μεγάλος φόρτος εργασίας από νεαρή ηλικία. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Σε προηγούμενη συνέντευξή της στη «Vogue México y Latinoamérica», η Σελίνα σημείωσε ότι «οι άνθρωποι που από νεαρή ηλικία έχουν αναγνώριση, μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην πνευματική τους ανάπτυξη μερικές φορές». «Νομίζω ότι αυτό σίγουρα εμπόδισε τη δική μου ανάπτυξη για ένα διάστημα», είχε τονίσει.

Τώρα, αναφέρθηκε σε μια δύσκολη στιγμή που πέρασε το 2016, όταν αποφάσισε να ακυρώσει την περιοδεία της λόγω συνεχιζόμενων αγώνων με την ψυχική της υγεία. «Πήγα σε μία ψυχιατρική κλινική και ακύρωσα μία από τις περιοδείες μου. Με επηρέασε γιατί μου αρέσει να δουλεύω και με αποσπά από τα άσχημα πράγματα», τόνισε.

Η ίδια, κλείνοντας τη συνέντευξη, είπε πως δεν θεωρεί ότι είναι η καλύτερη τραγουδίστρια, αλλά «ξέρω πώς να λέω ιστορίες και μου αρέσει να μπορώ να κάνω τραγούδια».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.