CELEBRITIES

Μπραντ Πιτ και Τζέισον Πρίσλεϊ: Έκαναν διαγωνισμούς για το ποιος θα μείνει περισσότερο καιρό χωρίς ντουζ


JTeam

18 Ιανουαρίου 2024

Μπραντ Πιτ και Τζέισον Πρίσλεϊ: Έκαναν διαγωνισμούς για το ποιος θα μείνει περισσότερο καιρό χωρίς ντουζ
Splash News
Ένας από τους δυο έβγαινε πάντα νικητής, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τζέισον Πρίσλεϊ

Ο Τζέισον Πρίσλεϊ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Live with Kelly and Mark» όπου και παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, με αναφορές στην καριέρα του και την προσωπική του ζωή. Να σημειωθεί πως ο Τζέισον Πρίσλεϊ πριν γίνει διάσημος, συγκατοικούσε με τον επίσης μη διάσημο ακόμη, Μπραντ Πιτ. Μαζί τους ήταν ένας ακόμη συγκάτοικός τους, ενώ το διαμέρισμα βρίσκονταν σε μια υποβαθμισμένη περιοχή του Λος Άντζελες.

Μιλώντας για τα τότε χρόνια της συγκατοίκησης με τον Μπραντ, αποκάλυψε και μια συνήθεια που είχαν μεταξύ τους. Προκαλώντας ο ένας τον άλλο, είχαν έναν διαγωνισμό σχετικά με το ποιος θα καταφέρει να περάσει περισσότερο καιρό χωρίς να κάνει ντους. Αποκάλυψε δε, πως ο Μπραντ Πιτ έβγαινε πάντα νικητής.

«Το σκέφτομαι τώρα και λέω: «Φίλε, πόσο αηδιαστικό. Τι σκεφτόσουν; Πάντα ο Μπραντ κέρδιζε. Δεν νομίζω ότι το κάνει πια αυτό, αλλά τότε μπορούσε να περάσει πολύ καιρό χωρίς ντους», ανέφερε γελώντας ο ηθοποιός.

Για αυτή την περίοδο της ζωής του έχει μιλήσει εκτενώς και στα απομνημονεύματά του «Jason Priestley: A Memoir», τα οποία κυκλοφόρησαν το 2014. Συγκεκριμένα αναφέρει πως τότε ζούσαν «με νουντλς, μπύρες και τσιγάρα». Ωστόσο η αναγνώριση δεν άργησε να έρθει.

Το 1990 με το ρόλο του ως Μπράντον Γουόλς στην τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills, 90210», αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Αυτή την περίοδο ο Τζέισον Πρίσλεϊ πρωταγωνιστεί στην αστυνομική σειρά «Wild Cards». Είναι παντρεμένος εδώ και 18 χρόνια με τη makeup artist Ναόμι Λάουντ-Πρίστλεϊ και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.