CELEBRITIES

Ο Κάνιε Γουέστ έβαλε μασέλα από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων


JTeam

18 Ιανουαρίου 2024

Ο Κάνιε Γουέστ έβαλε μασέλα από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων
Την ίδεα αυτή, εμπνεύστηκε από το «Jaws 007»

Eίναι γνωστό πως ο Κάνιε Γουέστ επιζητά την προσοχή και την δημοσιότητα προς το μέρος του και αυτή τη φορά, ξέσπασε στο χαμόγελο του. Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσα από stories στο Instagram, έκανε αλλαγές στην οδοντοστοιχία του, oι οποίες φημολογείται ότι κόστισαν 850.000 δολάρια.


Σύμφωνα με το Page Six, ο γνωστός ράπερ αφαίρεσε τα δόντια του και τα αντικατέστησε με εμφυτεύματα τιτανίου. Μάλιστα, σε μια δημόσια εμφάνισή του με τη σύζυγό του, Μπιάνκα δεν δίστασε να δείξει τη νέα μορφή των δοντιών του, που σύμφωνα με μια πηγή, είναι «ακριβότερα από τα διαμάντια» και σχεδιάστηκαν από τον ίδιο τον Kanye West.

Jenny.Gr
IG @kanyewest


Τα εμφυτεύματα τοποθετήθηκαν από τον Δρ. Τόμας Κόνελι στο Beverly Hills μαζί με τον Naoki Hayashi. Σε δηλώσεις του, ο Δρ. Κόνελι, είπε: «Ήταν χαρά να δουλέψω σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Το όραμά του για τον σχεδιασμό μοναδικής τέχνης ξεπερνά την οδοντιατρική εξέλιξη. Το πάντρεμα του οράματός του με την οδοντιατρική επιστήμη έχει δημιουργήσει μια νέα εμφάνιση που είναι επική!».

«Απλώς νόμιζα ότι τα διαμάντια ήταν πιο δροσερά», ήταν τα λόγια του ράπερ σε συνέντευξη του, αναφερόμενος στο χαμόγελο του. Μάλιστα, ο Γουέστ ζήτησε από τον οδοντίατρο να αφαιρέσει την κάτω σειρά των δοντιών του και να τα αντικαταστήσει.

Βέβαια, πολλοί στο Χ αναφέρουν ότι ο Κάνιε, στην πραγματικότητα, δεν αφαίρεσε τα δόντια του αλλά έβαλε το προσθετικό από πάνω. Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε. Να γίνει viral.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.