CELEBRITIES

Στο νοσοκομείο ο Βασιλιάς Κάρολος: Η ανακοίνωση του Παλατιού


JTeam

26 Ιανουαρίου 2024

Στο νοσοκομείο ο Βασιλιάς Κάρολος: Η ανακοίνωση του Παλατιού
Shutterstock
Θα χειρουργηθεί για διογκωμένο προστάτη και θα επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του

Ο Κάρολος έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει μία επέμβαση. Βρίσκεται στην ίδια ιδιωτική κλινική με την Κέιτ Μίντλετον και, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, πρόκειται για μία προγραμματισμένη θεραπεία.

«Η Μεγαλειότητά του θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους την περασμένη εβδομάδα και χαίρεται που η διάγνωσή του είχε θετικό αντίκτυπο στην ενημέρωση για τη δημόσια υγεία», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Πηγή του Παλατιού ανέφερε στο People ότι ο Κάρολος θα συνέχιζε να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά του. Ο λόγος που θέλησε να μοιραστεί τη διάγνωσή του, ήταν για να ενθαρρύνει τους άνδρες να κάνουν εξετάσεις.

Είναι απίθανο να δούμε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να αναλαμβάνει επιπλέον καθήκοντα ως διάδοχος, την περίοδο που ο Κάρολος θα αναρρώνει. Στο πλαίσιο του τίτλου του πρίγκιπα της Ουαλίας, βέβαια, είναι και σύμβουλος του κράτους και αντιβασιλέας της βασιλείας του πατέρα του. Σύμφωνα με τη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Κοινοτήτων, ένας αντιβασιλέας θα διορίζεται «εάν ένας μονάρχης διαδεχθεί τον θρόνο πριν από την ηλικία των 18 ετών ή εάν ένας μονάρχης καταστεί μόνιμα ανίκανος λόγω "αδυναμίας του νου ή του σώματος"».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.