CELEBRITIES

Στο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον - Θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα


JTeam

17 Ιανουαρίου 2024

Στο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον - Θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα
Shutterstock
H Πριγκίπισσα της Ουαλίας χειρουργήθηκε και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου δύο εβδομάδες

Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παλατιού, η πριγκίπισσα της Ουαλίας χειρουργήθηκε την Τρίτη σε κλινική του Λονδίνου και θα παραμείνει εκεί για 10 ως 14 ημέρες.

«Σύμφωνα με τη συμβουλή των γιατρών, δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν το Πάσχα», αναφέρει.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες», συνεχίζει η δήλωση.

«Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενες υποχρεώσεις της . Ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.