CELEBRITIES

Κέιτ όπως Νταϊάνα; Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας πήγε στο Γουίμπλεντον και μοίρασε «Diana vibes»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιουλίου 2023

Κέιτ όπως Νταϊάνα; Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας πήγε στο Γουίμπλεντον και μοίρασε «Diana vibes»
GETTY IMAGES
Υπέρκομψη και στιλάτη η Κέιτ Μίντλετον μεν, αλλά μας θύμισε πολύ τη Νταϊάνα δε

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, έκανε την πρώτη της -για αυτό τον χρόνο- εμφάνιση στο Γουίμπλεντον, αφού είχε αποδείξει τις ικανότητές της στο τένις πριν το τουρνουά.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά η Κέιτ εμφανίστηκε φορώντας ένα blazer στο χρώμα της μέντας μέχρι του γοφούς, με μεγάλα λευκά κουμπιά και λευκό πέτο, πάνω από ένα maxi πλισέ λευκό φόρεμα από την Alessandra Rich. Η έμπνευση από την Νταιάνα ήταν ξεκάθαρη, αλλά η εκτέλεση ήταν άψογη και το αποτέλεσμα σικάτο. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκές μυτερές γόβες και μαργαριταρένια drop σκουλαρίκια.

Η Κέιτ εμφανίστηκε με τα μαλλιά της καλοχτενισμένα και κάτω σε ένα κλασικό χτένισμα που αγαπάει πολύ, όπως επίσης και με φυσικό μακιγιάζ που τόνιζε τα μάτια της.

@dailymailroyals The Princess of Wales looks fabulous at Wimbledon in her gorgeous mint green blazer 🎾#katemiddleton #katemiddletonoutfit #wimbledon #wimbledon2023 #princessofwales #fyp ♬ everyone on this sound is so pretty oh my god - liz

Η Πριγκίπισσα πήγε μόνη της στο γήπεδο, αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο βασιλικό θεωρείο όπου έκατσε μαζί με τον πρώην πρωταθλητή του Γουίμπλεντον, Ρότζερ Φέντερερ. Στο θεωρείο βρισκόντουσαν και μερικά ακόμα μέλη της οικογένειας της Βασίλισσας Ελισάβετ όπως ο Πρίγκιπας Μάικλ του Κέντ και η κόρη του, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντέιβιντ Κάμερον. Η επίσκεψη της Κέιτ στο γήπεδο δίηρκησε δυστυχώς για λίγο, αφού ο αγώνας μεταξύ της Βρετανίδας, Κέιτι Μπουλτέρ με την Αυστραλιανή Ντάρια Σάβιλ ακυρώθηκε λόγω της βροχής.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Η Κέιτ φάνηκε να περνάει πολύ όμορφα στο τουρνουά και με την παρέα του Ρότζερ Φέντερερ, αφού την βλέπαμε να χαμογελάει συνεχώς και να χειροκροτά. Οι δύο τους είχαν συναντηθεί και παίξει μαζί τένις σε έναν αγώνα που ανέδειξε νικήτρια την Κέιτ και «άναψε φωτιές».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.