UPDATE #NOW

Όταν ο πρίγκιπας William πήρε το χειρότερο δώρο στην Kate στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους


JTeam

16 Μαΐου 2023

Όταν ο πρίγκιπας William πήρε το χειρότερο δώρο στην Kate στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους
Splash News
«Εκείνη το μίσησε από την πρώτη στιγμή», αποκάλυψε ο πρίγκιπας

Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Έτσι και ο πρίγκιπας William, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στην νέα του (τότε) αγαπημένη, το οποίο δεν εκτιμήθηκε όπως θα ήθελε και πήγε πολύ λάθος.

Καλεσμένος στο podcast του Peter Crouch στο BBC Radio Five Live, ο William παραδέχτηκε πως έχει πάρει δώρο στην Middleton, το οποίο εκείνη μίσησε από την πρώτη στιγμή. «Κάποτε πήρα στη γυναίκα μου ένα ζευγάρι κιάλια - δεν με άφησε ποτέ να το ξεχάσω», παραδέχτηκε ο ίδιος γελώντας.


Αν και η αποκάλυψη έγινε το 2020, για κάποιο λόγο τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ξανά viral. «Δεν πήγε καθόλου καλά», συνέχισε ο πρίγκιπας για το αποτυχημένο δώρο που είχε κάνει τότε στην Kate.

Jenny.Gr
Splash News

Το βασιλικό ζευγάρι είναι μαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια στο Πανεπιστήμιο St. Andrews στη Σκωτία και πρόσφατα γιόρτασαν τη 12η επέτειο γάμου. Ξένα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως η σχέση τους είναι πλέον καλύτερη από ποτέ και αυτό βασίζεται σε μερικά κομπλιμέντα που ακούστηκε να κάνει ο πρίγκιπας William στη σύζυγό του στη διάρκεια επίσκεψης στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

«Τι καταπληκτικό ρούχο έχει φορέσει η Kate», σχολίασε κάποιος fan, καθώς εκείνη χαιρετούσε το πλήθος. «Είναι πανέμορφο». «Πάντα είναι καταπληκτική», ήταν τότε η απάντηση του πρίγκιπα.