image
GettyImages
CELEBRITIES

Πώς η μέρα που η Kate Middleton κέρδισε τον Federer, επανέφερε τις φήμες περί royal χωρισμού


Το drama, η απιστία, το pegging και οι (έντονες) φήμες για διαζύγιο από τον Πρίγκιπα William
JTeam

27 Ιουνίου 2023

Η Kate Middleton κυριολεκτικά έπαιξε μπάλα. Σέρβιρε κανονικά, με όρους τένις, όμως σέρβιρε και looks, και την ήττα στον Federer. Ναι, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκε απέναντι από τον κορυφαίο αθλητή, τον νίκησε, έσπασε το πρωτόκολλο και, κακά τα ψέματα, εντυπωσίασε τους πάντες λίγο πριν αρχίσει το Wimbledon.

Η αλήθεια είναι πως δεν επρόκειτο για επίσημο αγώνα. Δεν ήταν καν αγώνας – οι δυο τους συνεργάστηκαν για χάρη μίας ταινίας μικρού μήκους στο YouTube, η οποία είχε στόχο να αναδείξει τα «παιδιά που μαζεύουν τις μπάλες».

Η αλήθεια είναι, επίσης, πως οι δυο τους μοιράζονται μία φιλία που κάποιος πιο πονηρεμένος θα χαρακτήριζε ύποπτη, καθώς η Kate τον έχει ήδη φιλήσει στο μάγουλο, σπάζοντας το πρωτόκολλο, ο ίδιος έχει κάνει μαθήματα στον πρίγκιπα George και, για μία ακόμη φορά, όλοι μιλούν για το διαζύγιό της με τον William, το οποίο μπορεί και να μην αργήσει να έρθει.

O πιο πονηρεμένος, επίσης, ίσως και να θυμάται ότι κάποτε η Diana είχε σχέση με τον δάσκαλο ιππασίας της που, σύμφωνα με θεωρίες συνωμοσίας, είναι ο πραγματικός πατέρας του Harry. Προχωράμε.

Η σχέση του πριγκιπικού ζεύγους έχει περάσει από σαράντα κύματα. Ήταν μαζί από φοιτητές, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν, παντρεύτηκαν μετά από χρόνια, έζησαν σκάνδαλα – δεν βαρέθηκαν ποτέ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Κι επειδή εμείς πονηρεμένοι ήμασταν ανέκαθεν, παρακάτω θα δούμε όλο το drama που μας κάνει να πιστεύουμε πως το ονειρεμένο αυτό ζευγάρι, ίσως και να μην περνά τόσο ονειρικά, τελικά.

image
GettyImages

Όταν ακόμη σπούδαζαν, ερωτεύτηκαν μεν, χώρισαν δε. Το 2003, εκείνος είπε ότι την είδε στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με το διάφανο φόρεμα που όλοι γνωρίζουμε και αποφάσισε ότι την θέλει, εκείνη τον ήθελε από λίγο νωρίτερα και, τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς, έκαναν τις πρώτες τους κοινές διακοπές για σκι.

Τρία χρόνια αργότερα, έκαναν ένα διάλειμμα επειδή ο πρίγκιπας «δεν ήταν έτοιμος για σχέση» και «ήθελε να βρει τον εαυτό του». Τα ξαναβρήκαν σύντομα, το Παλάτι τη θεωρούσε άλλωστε Princess Μaterial, αλλά στο διάσημα που μεσολάβησε, η Kate λέγεται πως βγήκε με τον κολλητό του.

Jenny.Gr

Από το 2008, είναι αχώριστοι, ή έτσι λένε. Ο καιρός περνούσε, ωστόσο, και πρόταση γάμου δεν γινόταν.

Όλοι ανησυχούσαν, τα βρετανικά tabloids έλεγαν διαρκώς ότι η Kate πλησίαζε τα 30, πηγές του κοντινού της περιβάλλοντος δήλωναν μπερδεμένες και η ίδια απέκτησε το ψευδώνυμο Waity Katie, επειδή περίμενε τόσον καιρό να αρραβωνιαστεί.

Παντρεύτηκαν, τελικά, στις 29 Απριλίου 2011.

image
GettyImages

Η ιστορία ξεκινά το 2019, όταν το βρετανικό tabloid The Sun, έγραψε πως η Kate Middleton είχε τσακωθεί με μία από τις καλύτερες φίλες της, την Rose Hanbury, για άγνωστους λόγους.

Η Hanbury είναι παντρεμένη με τον Μαρκήσιο του Cholmondeley, David Rocksavage – άρα είναι Μαρκησία. Μένει πολύ κοντά στο εξοχικό του William και της Kate, ενώ τα δύο ζευγάρια κινούνται στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους.

Όλα πήγαιναν καλά ώσπου, σύμφωνα με τη Sun, η Middleton αποφάσισε να απομακρυνθεί χωρίς να δώσει εξηγήσεις. «Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί ήρθαν έτσι τα πράγματα», δήλωναν πηγές.

Κι ενώ οι δημοσιογράφοι που ήταν φιλικά προσκείμενοι στο Παλάτι διέψευδαν τα πάντα, ο δημοσιογράφος Giles Coren έγραψε στο Twitter πως «όλοι ξέρουν για τον παράνομο δεσμό, αγάπη». Φυσικά και διέγραψε το tweet, όμως όλοι άρχισαν να μιλούν για την κρυφή σχέση του Will και της Rose, η οποία τελείωσε. Λέγεται, βέβαια, ότι οι δυο τους πέρασαν μαζί και τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Φυσικά και κανείς δεν επιβεβαίωσε τίποτα, αλλά η αλήθεια είναι κοινό μυστικό. 

Λίγο μετά τις φήμες για την παράνομη σχέση του με τη Μαρκησία του Cholmondeley, ο William ήρθε αντιμέτωπος με το hashtag Prince of Pegging. «Τι είναι το pegging;», μπορεί να αναρωτιέσαι.

Είναι πιο απλό απ’ όσο νομίζεις και, αν μας ρωτάς, όχι λόγος για σκάνδαλο, αλλά όταν είσαι royal δημιουργείς σκάνδαλο ακόμη κι αν φορέσεις λάθος χρώμα γραβάτα.

Pegging ονομάζεται η πρωκτική διείσδυση ενός cis άνδρα από μία cis γυναίκα, συνήθως μέσω strap-on. Και στον William αρέσει, παρότι δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο.  

Κάτι που επίσης δεν επιβεβαιώθηκε, είναι πως ο λόγος που έκανε σχέση με τη Rose και πρώην κολλητή της Kate, είναι ότι η τελευταία δεν είχε καμία όρεξη να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ η πρώτη, δεν είχε κανένα πρόβλημα.
 

image
Splashnews

Οι τελευταίες φήμες περί royal διαζυγίου ήρθαν στις 25 Μαΐου 2023, όταν όλοι άρχισαν να μιλούν για το πόσο πιο άνετα αισθάνεται η Kate τις φορές που εμφανίζεται μόνη της σε σημαντικές εκδηλώσεις. Μόνη, δηλαδή χωρίς τον William.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση, μάλιστα, ήταν στη στέψη του Καρόλου, κάτι που δείχνει ότι μάλλον το «μακριά κι αγαπημένοι» τους ταιριάζει απόλυτα.

image
Splashnews

Τώρα που ο William είναι ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον θρόνο, ίσως και να μην υπάρξει επίσημο διαζύγιο.

Βρετανικά tabloids υποστηρίζουν ότι, εφόσον περίμεναν τόσα χρόνια, τώρα που έφτασαν στην πηγή, κι οι δύο θα πιούν νερό.

Ίσως, βέβαια, όντως αγαπιούνται, ίσως περνούν κρίσεις όπως όλα τα ζευγάρια και, επειδή είναι πασίγνωστοι, να αισθανόμαστε όλοι ότι και τα γνωρίζουμε όλα, και πρέπει να λέμε τη γνώμη μας για αυτά.

Ποια είναι η πριγκίπισσα που ντύνεται καλύτερα από την Kate Middleton