CELEBRITIES

Kate Middleton: Ο περίπατος με τη Meghan και τον Harry ήταν «από τα πιο δύσκολα πράγματα» που έκανε ποτέ στη ζωή της


JTeam

8 Απριλίου 2023

Kate Middleton: Ο περίπατος με τη Meghan και τον Harry ήταν «από τα πιο δύσκολα πράγματα» που έκανε ποτέ στη ζωή της
Τι αποκαλύπτει το βιβλίο του δημοσιογράφου Robert Jobson για τη βασιλική οικογένεια

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την πιο άβολη στιγμή στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας; Φυσικά, αναφερόμαστε στην κοινή εμφάνιση της Kate Middleton και του πρίγκιπα William με τη Meghan και τον Harry μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως για το κοινό που παρακολούθησε τον «αμήχανο» περίπατο, έτσι και για την Kate Middleton ήταν «ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έπρεπε να κάνει ποτέ», σύμφωνα με νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια.

Αυτό φαίνεται πως ήταν κάτι που εξομολογήθηκε η ίδια σε μέλος του παλατιού και δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση.


Αποσπάσματα από το βιβλίο του δημοσιογράφου Robert Jobson, που δημοσιεύτηκαν στη Daily Mail με τον τίτλο "Our King" εστιάζουν στη διαμάχη της βασιλικής οικογένειας τόσο πριν όσο και μετά το Megxit.

«Η Kate αργότερα παραδέχθηκε πως ήταν τέτοια η εχθρότητα ανάμεσα στα δύο ζευγάρια, που αυτός ο κοινός περίπατος ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που χρειάστηκε να κάνει ποτέ», αναφέρει ο Jobson για την Kate Middleton.

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι τέσσερις τους εμφανίστηκαν μαζί έξω από το κάστρο Winsdor για να χαιρετήσουν τους πολίτες που άφηναν λουλούδια, στη μνήμη της γιαγιάς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα κοντά στο Παλάτι, επρόκειτο τελικά για μια δημόσια εμφάνιση της τελευταίας στιγμής, ενώ φαίνεται πως πίεση άσκησε ο νέος βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος δεν ήθελε ίντριγκες και απόσπαση του κοινού από τον νέο του τίτλο.

Σύμφωνα με το Fox News προϋπήρξε μία 45λεπτη διαπραγμάτευση ανάμεσα στα δύο αδέλφια που οδήγησε και σε καθυστέρηση της εμφάνισής τους. Με προτροπή του βασιλιά Κάρολου που φαίνεται να μίλησε ξεχωριστά στους γιους του, επιδιώχθηκε η συμφιλίωση αλλά μάταια.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν έντονες, μετά τις κατηγορίες από την πλευρά των Sussexes για τη βασιλική οικογένεια, μέσω του ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix. Τώρα όμως, όλη η προσοχή είναι στραμμένη στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, στις 6 Μαΐου και το αν θα πάνε σε αυτή ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.