CELEBRITIES

Ο Vincent Cassel διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της Tina Kunakey και όλα δείχνουν διαζύγιο


JTeam

7 Απριλίου 2023

Ο Vincent Cassel διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της Tina Kunakey και όλα δείχνουν διαζύγιο
Splash News
Το διάσημο ζευγάρι φαίνεται να χωρίζει μετά από πέντε χρόνια γάμου

Μέχρι πρόσφατα, ήταν ένα από τα πιο παθιασμένα ζευγάρια της Γαλλίας. Όλα δείχνουν ωστόσο πως ο 59χρονος Vincent Cassel και η 26χρονη Tina Kunakey αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου. Οι φήμες έγιναν πιο έντονες όταν ο Γάλλος ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ανώνυμη πηγή φέρεται να επιβεβαιώνει στη Daily Mail ότι το ζευγάρι πάει προς το διαζύγιο: «Χώρισαν πριν από εβδομάδες. Η Tina νιώθει πληγωμένη».

Μέχρι τώρα εκπρόσωποι του ζευγαριού αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα, αλλά φαίνεται πως η απόφαση είναι οριστική. Την Τετάρτη, το διάσημο μοντέλο είχε τα γενέθλιά του, αλλά ο Cassel δεν έκανε καμία ανάρτηση στα social media. Η Tina Kunakey και ο Vincent Cassel παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου του 2018.

Ο Cassel είχε πει παλαιότερα για τη διαφορά της ηλικίας τους: «Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν όταν τη γνώρισα. Όταν μου το είπε, έμεινα λίγο έκπληκτος. Αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις ποιον θα ερωτευτείς». Ίσως να μπορείς ωστόσο να επιλέξεις κάποια που δεν είναι 30 χρόνια μικρότερή σου, Vincent.

Οι πρώτες επίσημες κοινές τους φωτογραφίες εμφανίστηκαν το 2016 και το 2018 παντρεύτηκαν ενώ δεν σταματούσαν να μιλάνε για τον έρωτά τους σε κάθε ευκαιρία. Όταν μάλιστα τον Αύγουστο του 2021 συμπλήρωσαν 3 χρόνια γάμου, η ανάρτησή του ηθοποιού για την τρίτη τους αυτή επέτειο στο Instagram έσφυζε από αγάπη. «Ναι, ναι και ναι», αρκέστηκε να γράψει ο ηθοποιός ποζάροντας με τη σύζυγό του που τον αγκάλιαζε.

Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, την Amazonie, τον Απρίλιο του 2019 ενώ ο ηθοποιός έχει δύο ακόμα κόρες από τον προηγούμενο γάμο του με τη Monica Bellucci, τη 18χρονη Deva και την 12χρονη Leonie.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.