CELEBRITIES

Kate Middleton: H μέρα που την επισκίασε το πραγματικό icon, ένα μωρό που ρεύτηκε


JTeam

16 Ιουνίου 2023

Kate Middleton: H μέρα που την επισκίασε το πραγματικό icon, ένα μωρό που ρεύτηκε
Unsplash
Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήθελε να μιλήσει. Ένα μωρό ντυμένο στα πορτοκαλί, όμως, είχε άλλη άποψη

Τι κι αν ξέρεις ότι μία μέρα θα γίνεις η Βασίλισσα της Αγγλίας; Αν ένα μωρό αποφασίσει ότι θέλει να σταματήσεις να μιλάς για να ρευτεί, θα υπακούσεις. Ακριβώς αυτό έγινε όταν η Kate Middleton επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων Rivensley Park και, ενώ μιλούσε σε μία ομάδα μαμάδων, ένα μωρό με πορτοκαλί φορμάκι θέλησε να την κάνει να πάψει.

Το παιδί ρεύτηκε δυνατά. «Καλέ, μπράβο σου», του είπε η Kate και οι υπόλοιπες γέλασαν. «Είναι πραγματικά ανακουφιστικό, όταν παλεύεις αιώνες να τα κάνεις να ρευτούν», πρόσθεσε, κοιτώντας τη γυναίκα που το κρατούσε. Η δημοσιογράφος του Telegraph, Victoria Ward, ανέβασε στο Twitter το βίντεο που έχει γίνει viral, τώρα πια, και έγραψε: «Δεν διακόπτει κάθε μέρα ένα τεράστιο ρέψιμο την Πριγκίπισσα της Ουαλίας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο νοσοκομείο, η Kate πέρασε χρόνο με κηδεμόνες, εργαζομένους και τα παιδιά από τα σχολεία της περιοχής. Είναι μία royal που στηρίζει τους νέους γονείς και συχνά μιλά για το πόσο περίπλοκη είναι η αλλαγή που σου συμβαίνει, όταν κάνεις παιδιά.

«Είναι ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων χαράς, εξάντλησης, αγάπης και ανησυχίας. Η ταυτότητά σου αλλάζει μέσα σε μία νύχτα. Από εκεί που σκέφτεσαι κυρίως τον εαυτό σου, ξαφνικά γίνεσαι μητέρα, πρώτα και πάνω από όλα», δήλωνε το 2017.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.