CELEBRITIES

50 Cent: Η γυναίκα που τραυμάτισε σε συναυλία του από το μικρόφωνο που της πέταξε, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του


Μάγκυ Πετροπούλου

27 Ιανουαρίου 2024

50 Cent: Η γυναίκα που τραυμάτισε σε συναυλία του από το μικρόφωνο που της πέταξε, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του
Τι ζητάει;

Σε είχαμε ενημερώσει πως τα πράγματα σε πρόσφατη συναυλία του 50 Cent στο Λος Άντζελες, δεν πήγαν καθόλου, αφού μια γυναίκα κατέληξε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Την ώρα που βρισκόταν από κάτω και χωρίς να το περιμένει, προσγειώθηκε πάνω της με δύναμη το μικόρφωνο του ράπερ, ο οποίος εκνευρισμένος το πέταξε επειδή αντιμετώπιζε πρόβημα με τον ήχο.

Όχι, δεν είπε σε κάποιον τεχνικό να το τσεκάρει, ούτε και ζήτησε να του το αντικαταστήσουν... Αντίθετα προτίμησε να το κάνει αυτό, χωρίς να αναλογιστεί στιγμή τις συνέπειες...

Πως από κάτω υπήρχε πολύς κόσμος ο οποίος είχε πάει να τον ακούσει, να τραγουδήσει, να χορέψει και να διασκεδάσει.

Τι ζητάει από τον 50 Cent

Η Μπριάνα Μόνεγκεν, αυτό είναι το όνομά της, με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six και αναφέρουν ότι έχει υποστεί «σοβαρούς και μόνιμους τραυματισμούς», ζητά από τον ράπερ αποπληρωμή για προηγούμενες και μελλοντικές απώλειες του μισθού της, καθώς δεν μπορούσε να εργαστεί, κάλυψη των νοσοκομειακών και ιατρικών εξόδων, των δικηγορικών αμοιβών, αλλά και των λοιπών εξόδων της αγωγής.

Μέχρι στιγμής, ο ράπερ ή ο δικηγόρος του δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS