CELEBRITIES

50 Cent: Πέταξε με δύναμη μικρόφωνο σε συναυλία και τραυμάτισε σοβαρά θαυμάστρια


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2023

50 Cent: Πέταξε με δύναμη μικρόφωνο σε συναυλία και τραυμάτισε σοβαρά θαυμάστρια
Απαράδεκτος 50 Cent πετάει οργισμένος μικρόφωνο και στέλνει θαυμάστρια στα επείγοντα

Τα πράγματα σε χθεσινή συναυλία του 50 Cent στο Λος Άντζελες, δεν πήγαν καθόλου καλά, με μια νεαρή γυναίκα να καταλήγει σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Αντί η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός να απολαμβάνει τα τραγούδια και το θέαμα, δέχθηκε με δύναμη ένα μικρόφωνο από το πουθενά στο κεφάλι της, το οποίο ο ράπερ 50 Cent αποφάσισε να εκσφενδονίσει από τα νεύρα του, χωρίς καμία αντίληψη του χώρου του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε η σειρά του 50 Cent να ανέβει στην σκηνή, αλλά κάτι πήγαινε λάθος με τα μικρόφωνα. Κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να συμβεί σε μια συναυλία άλλωστε. Και δυστυχώς, για κακή της τύχη, η νεαρή κοπέλα που έκανε τη δουλειά της, πλήρωσε τα εκρηκτικά νεύρα του ράπερ, με ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι της.


Συγκεκριμένα ο 50 Cent, ο οποίος μάλιστα πέρασε το καλοκαίρι του και στην Ελλάδα, πήρε στη χθεσινή συναυλία του, το μικρόφωνο στα χέρια προκειμένου να τραγουδήσει. Συνειδητοποίησε όμως πως δεν ακουγόταν όσο θα ήθελε. Και κάπως έτσι, αποφάσισε, -αντί να ζητήσει ξανά ένα άλλο μικρόφωνο, ή έστω λίγο χρόνο για να δουν τι τεχνικό πρόβλημα υπάρχει -να πετάξει με μανία, θυμό και απρόοπτα το μικρόφωνο όπου βρει μπροστά του. Το κυριότερο όμως, είναι πως ο ράπερ γνώριζε πολύ καλά πως υπάρχει κοινό από κάτω του, γεγονός όμως που του πέρασε αδιάφορο.


Αφού πέταξε με μανία και δύναμη το μικρόφωνο, αυτό κατέληξε στο κεφάλι της κοπέλας με αποτέλεσμα να βρεθεί σοβαρά τραυματισμένη στα επείγοντα. Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε και μια εικόνα από το τραύμα της, το οποίο φαίνεται αρκετά σοβαρό και ανησυχητικό, ενώ η ίδια βρίσκεται γεμάτη στα αίματα από το τραύμα.

Μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει πάρει θέση, ούτε έχει γίνει γνωστό αν σκόπευε να επιτεθεί σε κάποιον με αυτόν τον τρόπο. Να σημειωθεί ωστόσο πως πριν λίγο καιρό και η Cardi B, είχε πετάξει μικρόφωνο σε θαυμαστές επειδή την έβρεξαν με μπίρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.