CELEBRITIES

Γκουίνεθ Πάλτροου: Όταν έχει νεύρα παίρνει ένα πλαστικό ρόπαλο και χτυπάει πράγματα


JTeam

31 Ιανουαρίου 2024

Γκουίνεθ Πάλτροου: Όταν έχει νεύρα παίρνει ένα πλαστικό ρόπαλο και χτυπάει πράγματα
@goop/instagram
Όταν τα νεύρα της «σπάνε» ακολουθεί ένα συγκεκριμένο κόλπο, για να ηρεμήσει

H Γκουίνεθ Πάλτροου έχει έναν προσωπικό coach σχεδόν για τα πάντα. Ναι, έχει και coach που τη βοηθάει να διαχειρίζεται τον θυμό της και τα συναισθήματα οργής. Η σταρ του Χόλιγουντ, βρίσκεται σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τη ζωή της και γι’ αυτό μαθαίνει πώς να εκφράζει τα αρνητικά συναισθήματα της. Όταν, λοιπόν, τα νεύρα της «σπάνε», ακολουθεί ένα συγκεκριμένο κόλπο, για να ηρεμήσει.

«Πάντα ήμουν κακή στο να εκφράζω το θυμό μου. Ακόμα δεν είμαι πολύ καλή αλλά είναι σημαντικό κομμάτι για την ψυχική μου υγεία, το να εκφράζω το θυμό μου με έναν υγιή τρόπο», είπε σε ένα βίντεο απαντώντας σε ερωτήσεις στο Instagram.

Jenny.Gr

Η Πάλτροου εκμυστηρεύτηκε ότι ο coach της, της είπε να πάρει ένα πλαστικό ρόπαλο από το Amazon και μερικές φορές, όταν αισθάνεται γεμάτη θυμό, απλώς να χτυπάει πράγματα με αυτό. Η ηθοποιός τόνισε, μάλιστα, ότι είναι «ιδιαίτερα σημαντικό» για τις γυναίκες να βρουν έναν τρόπο να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους. «Η ανάπτυξη μιας πρακτικής για την απελευθέρωση του θυμού είναι σημαντική, ειδικά για εμάς τις γυναίκες που μεγαλώσαμε με το να πιστεύουμε ότι η έκφραση του θυμού "δεν είναι για τις κυρίες", και δεν πρέπει να το κάνουμε», είπε.

Στο ίδιο βίντεο, η Πάλτροου σημείωσε ότι αυτή η μέθοδος ήρθε στη ζωή της χρόνια μετά από εκδηλώσεις θυμού που γινόντουσαν με «όχι και τόσο θηλυκό τρόπο», κάτι που πολλοί δεν θα καταλάβουν τι σημαίνει. Πλέον, για τη Γκουίνεθ Πάλτροου το να παίρνει ένα ρόπαλο και να κοπανάει πράγματα, απλώς της κάνει καλό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.