CELEBRITIES

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να παίξει τον Όμπι - Ουάν Κενόμπι στο «Star Wars»


JTeam

3 Φεβρουαρίου 2024

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να παίξει τον Όμπι - Ουάν Κενόμπι στο «Star Wars»
Instagram
«Η πρώτη ταινία δέχθηκε αρνητικές κριτικές και έπρεπε να γυρίσουμε άλλες δύο», υπογράμμισε ο ηθοποιός

O Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι αρχικά δεν ήθελε να υποδυθεί τον Όμπι - Ουάν Κενόμπι στο «Star Wars» -ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες αυτών των ταινιών- και παραδέχθηκε πως: «Δεν πίστευα ότι έχει κάποια σχέση με μένα».

Ο ίδιος τόνισε ότι ετοιμαζόταν να αναλάβει ρόλο σε άλλη ταινία προτού εμφανιστεί στο «Star Wars: Episode I – The Phantom Menace το 1999».

«Πίστευα, εκείνη τη στιγμή, ότι ήμουν ηθοποιός του Ντάνι Μπόιλ. Η ταινία "The Beach" ήταν πιο σημαντική και το εννοούσα, δεν ήταν επίπολαιο. Ζήτησα συμβουλές από πολλούς ανθρώπους», υπογράμμισε ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ σύμφωνα με το Variety.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι αυτός ο χαρακτήρας για πολλούς ανθρώπους, αλλά όταν βγήκαν αυτές οι ταινίες Star Wars, δεν ήταν δημοφιλείς. Ήταν δύσκολο. Η πρώτη ταινία δέχθηκε αρνητικές κριτικές και έπρεπε να γυρίσουμε άλλες δύο. Ήταν περίεργο να παίζεις σε μια ταινία που δεχόταν επικρίσεις».

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, όταν ο ΜακΓκρέγκορ επιλέχθηκε για τον ρόλο στη σειρά επιστημονικής φαντασίας του Τζορτζ Λούκας, ήταν πιο διάσημος για τις συνεργασίες του με τον Βρετανό σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ, τις ταινίες «Trainspotting» και «A Life Less Ordinary».

Στην ταινία περιπέτειας «The Beach» του 2000 σε σκηνοθεσία Μπόιλ ο ΜακΓκρέγκορ είχε αρχικά επιλεγεί ως ο πρωταγωνιστής της προτού αντικατασταθεί τελικά από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.