CELEBRITIES

Μέγκαν Μάρκλ και πρίγκιπας Χάρι σε ρομαντική απόδραση στον Καναδά για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2024

Μέγκαν Μάρκλ και πρίγκιπας Χάρι σε ρομαντική απόδραση στον Καναδά για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου
Splash News
Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρώην βασιλικού ζευγαριού, μετά τη διάγνωση του Κάρολου

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισαν να γιορτάσουν η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, μέσα από μια ρομαντική και χειμερινή απόδραση στο Γουίστλερ του Καναδά. Πρόκειται για την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image


Οι δυο τους έφτασαν στο Βανκούβερ με ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, εγκαινιάζοντας ένα πολύ σημαντικό δρώμενο της περιοχής. Με την άφιξη του ζευγαριού, σηματοδοτείται η αντίστροφη μέτρηση για τους Αγώνες Invictus Games Vancouver Whistler 2025, τους οποίους ίδρυσε ο πρίγκιπας Χάρι το 2014.


Και οι δυο φάνηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, εμφανίστηκαν χέρι- χέρι χαμογελαστοί και συνομίλησαν με τους αθλητές και τους προπονητές των αγώνων.

Όπως αναφέρει το People, σχετικά με την εμφάνιση τους, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στους Invictus Games του Τορόντο το 2017 όταν η Μέγκαν πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά «Suits».

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.