CELEBRITIES

Αρραβωνιάστηκαν η Ντακότα Τζόνσον και ο Κρις Μάρτιν - «Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον»


JTeam

8 Μαρτίου 2024

Αρραβωνιάστηκαν η Ντακότα Τζόνσον και ο Κρις Μάρτιν -  «Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον»
Splash News
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους είναι η Ντακότα Τζόνσον και ο Κρις Μάρτιν. Ο τραγουδιστής των Coldplay είχε ήδη κάνει πρόταση γάμου στην ηθοποιό, και μάλιστα με τις «ευλογίες» της Γκουίνεθ Πάλτροου.

«Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό, αλλά κράτησε την είδηση ιδιωτική», σημείωσε μια πηγή στη Mirror. «Έχουν αρχίσει, όμως, πλέον να μιλούν για αυτό στους φίλους τους. Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα είναι αναπόφευκτο. Δεν βιάζονται βέβαια για τον γάμο, απλώς απολαμβάνουν την επισημοποίηση της σχέσης τους». Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, μετά το διαζύγιο του Κρις Μάρτιν με την Πάλτροου. Τον Ιούνιο του 2019, η σχέση τους πέρασε μια μικρή κρίση, αλλά πριν τελειώσει το καλοκαίρι, ήταν ξανά μαζί.

Η Ντακόταν Τζόνσον και η Γκουίνεθ Πάλτροου διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Η Πάλτροου έχει ποστάρει στο παρελθόν φωτογραφία με την Ντακότα, όπου να απολαμβάνουν η μια την παρέα της άλλης και ποζάρουν χέρι-χέρι σε μια κοινή τους βόλτα. Από την πλευρά της, η Ντακότα έχει αναφέρει σε συνέντευξή της στο Bustle ότι εφόσον και η ίδια έχει μεγαλώσει σε μια μεγάλη και μεικτή οικογένεια, έχει μάθει να «αγκαλιάζει» αυτή τη νοοτροπία. «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν πολύ μεγάλη και απλώς πιστεύω στο ρητό "Το αίμα είναι πιο πυκνό από το νερό"» περιέγραψε. «Αυτό σημαίνει ότι οι δεσμοί με τους ανθρώπους που επιλέγεις είναι πιο σταθεροί από τους δεσμούς με τους οποίους γεννιέσαι».

Στην ίδια συνέντευξη, αποκάλυψε πως είναι «ανοιχτή» στο ενδεχόμενο να κάνει δικά της παιδιά. «Εάν αυτό είναι γραφτό να συμβεί για μένα, είμαι απόλυτα έτοιμη. Τελευταία, έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν θα μείνουμε στον κόσμο αυτόν για πολύ καιρό. Υπάρχουν τόσο πολλά να φάμε, να μάθουμε, να βιώσουμε, να νιώσουμε, να αναπτυχθούμε…», τόνισε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.