CELEBRITIES

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε Q&A και πόσταρε φωτογραφία με την νυν του πρώην της, Ντακότα Τζόνσον


JTeam

30 Νοεμβρίου 2023

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε Q&A και πόσταρε φωτογραφία με την νυν του πρώην της, Ντακότα Τζόνσον
IG @gwynethpaltrow
Η φωτογραφία με την Ντακότα και το μήνυμα σχετικά με την αγάπη, από την Γκουίνεθ Πάλτροου

Μπορεί για τα ελληνικά δεδομένα, το να διατηρήσεις υγιείς και φιλικές επαφές με την νυν του πρώην συντρόφου σου, να μοιάζει ένα πολύ μακρινό σενάριο -ωστόσο η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Ντακότα Τζόνσον δείχνουν τον τρόπο. Κοινός συνδετικός κρίκος των δυο αυτών διάσημων γυναικών, είναι ο υπέροχος Κρις Μάρτιν, frontman των Coldplay.

Πάλτροου και Κρις Μάρτιν υπήρξαν παντρεμένοι επί 5 χρόνια και μαζί απέκτησαν 2 παιδιά, την 19χρονη σήμερα Apple και τον 17χρονο Moses. Ωστόσο κάπου στο 2014, το διάσημο ζευγάρι χώρισε, κρατώντας επαφές και περνώντας μαζί οικογενειακές στιγμές. Οι δυο τους συνέχισαν προφανώς την προσωπική και ερωτική τους ζωή, με την Γκουίνεθ να είναι μαζί με τον Μπραντ Φάλτσουκ, και τον Κρις Μάρτιν με την Ντακότα Τζόνσον.

Και γιατί στα λέμε όλα αυτά; Γιατί μόλις πριν λίγες ώρες, η Γκουίνεθ Πάλτροου πόσταρε μια φωτογραφία με την Ντακότα, όπου όχι μόνο φαίνεται να απολαμβάνουν η μια την παρέα της άλλης, αλλά έχουν κοινό γούστο και αισθητική. Με παρόμοιο outfit ποζάρουν χέρι-χέρι σε μια κοινή τους βόλτα, χαμογελαστές και ευδιάθετες, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν (λανθασμένα) αν μπορεί να υπάρξει αγάπη και φιλία ανάμεσα σε μια νυν και πρώην σύντροφο. Η απάντηση δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, καθώς οι αποδείξεις είναι πολλές περισσότερες από την Πάλτροου και την Τζόνσον.

Jenny.Gr
IG @gwynethpaltrow

Τα λόγια της Πάλτροου, σχετικά με τον χωρισμό και την αγάπη σε παλιότερη συνέντευξη

«Γνωρίζω ότι ο πρώην σύντροφός μου, ήταν γραφτό να είναι πατέρας των παιδιών μου και γνωρίζω καλά, πως ο τωρινός μου σύντροφος, είναι ο άνθρωπος που θα γεράσω μαζί του», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. «Το να συνειδητοποιείς πως πλέον είναι η στιγμή να χωρίσεις, σε αφήνει να καταλάβεις πως μπορούν να υπάρξουν δυο διαφορετικά είδη αγάπης. Το να αποφασίσεις ότι δεν θες να είσαι πια ερωτικό ζευγάρι, δεν σημαίνει πως πρέπει να χωρίσεις άσχημα».

Πέρα από την εικόνα με την Ντακότα, την οποία χαρήκαμε ιδιαίτερα, η Γκουίνεθ Πάλτροου δημοσίευσε και φωτογραφίες με την κόρη της, Apple και τον 17χρονο γιος της Moses.

Jenny.Gr
IG @gwynethpaltrow
Jenny.Gr
IG @gwynethpaltrow

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.