CELEBRITIES

Η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο - Το συγκινητικό βίντεο


JTeam

22 Μαρτίου 2024

Η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο - Το συγκινητικό βίντεο
Getty Images
H Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη μορφή του καρκίνου

Η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο και ανακοίνωσε προσωπικά στον κόσμο. Σε ένα συγκινητικό βίντεο, αποκάλυψε ότι ο όγκος βρέθηκε κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, στην αρχή της χρονιάς.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δήλωσε ότι θα έπρεπε πρώτα να αναρρώσει από το χειρουργείο κι έπειτα να ξεκινήσει χημειοθεραπεία.

«Ήταν δύο απίστευτα δύσκολοι μήνες για όλη την οικογένειά μας, αλλά είχα μία φανταστική ομάδα γιατρών που με φρόντισαν εξαιρετικά, κάτι για το οποίο αισθάνομαι ευγνώμων», ξεκίνησε.

«Τον Ιανουάριο έκανα μία χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στο Λονδίνο και, εκείνη την περίοδο, πιστεύαμε ότι δεν ήταν καρκίνος. Το χειρουργείο πήγε καλά. Ωστόσο, οι εξετάσεις που έγιναν μετά, βρήκαν ότι ο καρκίνος ήταν εκεί. Η ομάδα των γιατρών μου, λοιπόν, με συμβούλευσε να ξεκινήσω προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα είμαι στην αρχή της θεραπείας».

Η Κέιτ Μίντλετον είπε πως στο πλευρό της ήταν πάντα ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ενώ τόνισε πως μαζί, έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να διατηρήσουν το θέμα όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη δημοσιότητα.

«Το σημαντικότερο είναι ότι μας πήρε χρόνο να το εξηγήσουμε στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λουί, με σωστό τρόπο, και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα γίνω καλά»

<

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.