CELEBRITIES

Σκοτώθηκε ο ηθοποιός Τσανς Πέρντομο, γνωστός από τη σειρά «Gen V» - Ήταν μόλις 27 ετών


JTeam

31 Μαρτίου 2024

Σκοτώθηκε ο ηθοποιός Τσανς Πέρντομο, γνωστός από τη σειρά «Gen V» - Ήταν μόλις 27 ετών
instagram
Σε τροχαίο δυστήχημα με μηχανή

Σοκ στον πλανήτη της show biz έχει προκαλέσει η δυσάρεστη είδηση πως σε ηλικία μόλις 27 ετών σκοτώθηκε ο Τσανς Πέρντομο, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά, «Gen V».

Όπως αναφέρει η Daily Star, ο ηθοποιός νεαρός είχε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Δημοσίευμα του Variety αναφέρει πως δεν εμπλέκονται άλλα άτομα στο τροχαίο, όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν βγει στο φως άλλες λεπτομέρειες.

Όσα ανέφερε ο εκπρόσωπός του:

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την είδηση του πρόωρου θανάτου του Τσανς Πέρντομο ως αποτέλεσμα ενός δυστυχήματος με μοτοσικλέτα. Οι αρχές έχουν ενημερώσει ότι δεν εμπλέκονται άλλα άτομα στο μοιραίο τροχαίο. Το πάθος του για τις τέχνες και η ακόρεστη όρεξη για ζωή έγιναν αισθητά από όλους όσοι τον γνώριζαν και η ζεστασιά του θα συνεχιστεί σε όσους αγαπούσε περισσότερο. Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειας για ιδιωτικότητα καθώς θρηνούν την απώλεια του αγαπημένου τους γιου και αδερφού», με αυτά τα λόγια επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του την τραγική αυτή είδηση.

Η ανακοίνωση των παραγωγών της σειράς, «Gen V»

«Για όσους από εμάς τον γνωρίζαμε και δουλέψαμε μαζί του, ο Τσανς Πέρντομο ήταν πάντα γοητευτικός και χαμογελαστός, μια ενθουσιώδης δύναμη της φύσης, ένας απίστευτα ταλαντούχος performer και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ένας ευγενικός, υπέροχος άνθρωπος. Λυπούμαστε πολύ για την οικογένειά του και θρηνούμε για την απώλεια του φίλου και συναδέλφου μας», έγραψαν.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μικρού μήκους ταινία «Longfield Drive» ως «Rodell» το 2016 και συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως τα «Midsomer Murders» και «Chilling Adventures of Sabrina».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.