CELEBRITIES

Τόρι Σπέλινγκ: Η μητέρα της, Κάντι, αποκαλύπτει για τον δύσκολο χωρισμό της: «Χρειαζόταν τη στήριξή μου»


JTeam

15 Απριλίου 2024

Τόρι Σπέλινγκ: Η μητέρα της, Κάντι, αποκαλύπτει για τον δύσκολο χωρισμό της: «Χρειαζόταν τη στήριξή μου»
Splash by Ideal Image
Η Τόρι Σπέλινγκ βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά της μητέρας της, Κάντι Σπέλινγκ, την περίοδο του χωρισμού της

Οι τελευταίοι μήνες έφεραν καθοριστικές αλλαγές στη ζωή της Τόρι Σπέλινγκ, αφού χώρισε από τον επί χρόνια σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ. Οι δυο τους ανακοίνωσαν τη λήξη του γάμου τους τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε μόλις έναν μήνα πριν, τον Μάρτιο του 2024.

Η Τόρι Σπέλινγκ και ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ υπήρξαν για 18 χρόνια ζευγάρι και απέκτησαν πέντε παιδιά. Μετά τον χωρισμό τους, η ηθοποιός του «Beverly Hills» μετακόμισε σε τροχόσπιτο μαζί με τα παιδιά της λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε. Όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο, σύμμαχος στο πλευρό της βρέθηκε η μητέρα της και σεναριογράφος - παραγωγός, Κάντι Σπέλινγκ.

Μιλώντας στο «People», εξομολογήθηκε πως η κόρη της βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά της, προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ όλων αυτών των αλλαγών που έλαβαν χώρα στη ζωή της. Η Κάντι Σπέλινγκ στάθηκε στο πλευρό της Τόρι Σπέλινγκ και την υποστήριξε, βοηθώντας τη αποτελεσματικά να χειριστεί όσα συνέβησαν στη ζωή της.

«Χρειαζόταν πράγματι υποστήριξη. Για μένα σήμαινε πολλά να βοηθήσω την κόρη μου. Όλα είναι καλά τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή της, δίνοντας οριστικά τέλος στις κακόβουλες φήμες για τη σχέση με την κόρη της. Μπορεί οι δυο τους να μην ήταν πάντοτε μονιασμένες, όμως τους τελευταίους μήνες αυτό έχει αλλάξει.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Τόρι και η Κάντι Σπέλινγκ δεν είχαν επαφές στο παρελθόν και αυτός είναι και ο λόγος που η 78χρονη ήταν μακριά από τα πέντε εγγόνια της - τα παιδιά του απέκτησε η ηθοποιός στον γάμο της με τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ. Ωστόσο, μετά το διαζύγιο, η στάση της άλλαξε, οι δυο τους ήρθαν πάλι κοντά και έτσι έτσι τώρα είναι δεμένες.

Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν η Κάντι Σπέλινγκ είχε γενέθλια, η Τόρι Σπέλινγκ της είχε ευχηθεί δημόσια, δηλώντας πως είναι ευγνώμων που είναι κόρη της.

Ο ανανεωμένος μαγικός κόσμος των ζωδίων σε περιμένει στο JennyGr. Διάβασε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια για να μάθεις πώς θα κυλήσει η μέρα σου στα αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα αλλά και για τα ζώδια εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να προλάβεις αλλά και να εκμεταλλευτείς καταστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.