CELEBRITIES

Η Τόρι Σπέλινγκ δεν πηγαίνει τουαλέτα μόνη της - Θέλει για παρέα τα παιδιά της


JTeam

10 Απριλίου 2024

Η Τόρι Σπέλινγκ δεν πηγαίνει τουαλέτα μόνη της - Θέλει για παρέα τα παιδιά της
Splash by Ideal Image
Σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση προέβη η Τόρι Σπέλινγκ για τις στιγμές που βρίσκεται στην τουαλέτα της

Η Τόρι Σπέλινγκ μετά την αποκάλυψη για τις δεύτερες σκέψεις που έχει για το διαζύγιό της από τον επί 18 χρόνια σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, μοιράστηκε ακόμα μία άγνωστη πληροφορία για τη ζωή της.

Περνώντας σε πιο ιδιωτικά μονοπάτια, η Τόρι Σπέλινγκ θέλησε να δημοσιοποιήσει μία από τις αλλαγές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει έπειτα από το τέλος του γάμου της. Ειδικότερα, η ηθοποιός του «Beverly Hills» ανέφερε πως στα 18 χρόνια του έγγαμου βίου δεν έκλεισε ποτέ την πόρτα του μπάνιου της, αφού ένιωθε μεγαλύτερη ασφάλεια να επικοινωνεί με τον πρώην σύζυγό της τη στιγμή που ήταν στην τουαλέτα.

Ωστόσο, από τον περσινό Ιούνιο που ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, αυτή η συνήθεια έχει αλλάξει, καθώς οι δυο τους δεν ζουν στο ίδιο σπίτι πια. Βέβαια, όπως ομολόγησε η Τόρι Σπέλινγκ, η ανάγκη της δεν έχει τροποποιηθεί με αποτέλεσμα πλέον, όταν νιώθει πως θέλει να πάει στην τουαλέτα, παίρνει μαζί της τον 7χρονο γιο της.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

«Πρώτα ήταν ο Ντιν, τώρα είναι τα παιδιά», παραδέχτηκε η ηθοποιός. «Κάθεται εκεί, με παρατηρεί και μιλάμε, ενώ εγώ κάνω την ανάγκη μου. Νιώθω ότι λειτουργώ καλύτερα, όταν βρίσκομαι μαζί με ανθρώπους», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όταν ρωτήθηκε, αν νιώθει ότι εξαρτάται από άλλους γι’ αυτή τη φυσική ανάγκη, η ίδια το παραδέχτηκε, λέγοντας πως νιώθει πολύ cool.

Αυτή η αποκάλυψη από την Τόρι Σπέλινγκ ήρθε λίγες ημέρες μετά την εξομολόγησή της πως δεν είναι χαρούμενη που είναι single.

«Δεν θα πω ψέματα. Υπάρχουν στιγμές που λέω "μήπως έπρεπε να μείνω στον γάμο;". Ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στα παιδιά από την παραμονή τους σε έναν γάμο, που υπάρχει μια οικογένεια, είναι στο ίδιο σπίτι, αλλά όλα κινούνται με δυστυχία και θυμό;», εξομολογήθηκε η ηθοποιός σε podcast της.

«Σε ποιο σημείο αξίζει τον κόπο να πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία που οι γονείς χωρίζουν και τα παιδιά πρέπει να πάνε σε ένα διαφορετικό σπίτι για να δουν έναν από αυτούς; Δεν γνωρίζω. Δεν ήξερα την απάντηση, μέχρι να μπω σε αυτό», σχολίασε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.