CELEBRITIES

Μέγκαν Μαρκλ: Νέα επίθεση από τον αδερφό της - Τη γελοιοποιεί δημόσια


JTeam

15 Απριλίου 2024

Μέγκαν Μαρκλ: Νέα επίθεση από τον αδερφό της - Τη γελοιοποιεί δημόσια
Splash by Ideal Image
Η νέα επίθεση του Τόμας Μαρκλ στην αδερφή του, Μέγκαν Μαρκλ, προκάλεσε αντιδράσεις στα ξένα Μέσα

Η ανύπαρκτη σχέση που έχει η Μέγκαν Μαρκλ με τον ετεροθαλή αδελφό της, Τόμας Μαρκλ, είναι ευρέως γνωστή. Ο 57χρονος δεν έχει σε καμία εκτίμηση το πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας - ούτε η ίδια φυσικά - και συχνά το βροντοφωνάζει δημοσίως, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και κάνοντας απρεπή σχόλια.

Στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube, ο Τόμας Μαρκλ κοροϊδεύει για ακόμα μια φορά την ετεροθαλή αδερφή του, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα ξένα Μέσα. Ο Τόμας Μαρκλ φοράει μαύρη περούκα και έχει ένα μαξιλάρι μέσα από τη μπλούζα του, θέλοντας να μιμηθεί την εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και να τη γελοιοποιήσει.

Ο ίδιος προσβάλλει συνεχώς την αδερφή του, λέγοντας πω το καινούργιο όνομα της Μέγκαν Μαρκλ είναι «Me-gain». «Δεν είναι μόνο η ελευθερία του λόγου σου Μέγκαν, υπάρχει ελευθερία λόγου για όλους», ακούγεται να λέει. Να σημειωθεί, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόμας Μαρκλ «τα βάζει» με τη Μέγκαν Μαρκλ, εξαπολύοντας βέλη του εναντίον της.

Τα περισσότερα επικριτικά σχόλια του Τόμας Μαρκλ σχετίζονταν με την πρόσφατη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στα γυρίσματα για τη νέα σειρά που επιμελούνται για το Netflix και σχετίζεται με τον κόσμο του πόλο.

Ένας από τους ανθρώπους που σχολίασαν δημόσια το εν λόγω βίντεο είναι η βασιλική ανταποκρίτρια Τζέινι Μποντ, η οποία υποστήριξε ότι ο Τόμας Μαρκλ προέβη στην «έσχατη προδοσία», καταδικάζοντας την πράξη του. Την ίδια στιγμή, ένας πρώην υπουργός ζήτησε τη δημιουργία περαιτέρω μέτρων, ώστε να προστατεύονται όλοι οι πολίτες που βάλλονται και εκφοβίζονται με τέτοιο τρόπο. Γενικότερα, υπήρξε καταιγισμός αρνητικών σχολίων κατά του Τόμας Μαρκλ.

Εδώ και περίπου μια δεκαετία η Μέγκαν και ο Τόμας Μαρκλ δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, αφού εκείνος προσπάθησε και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη θέση που είχε στη βασιλική οικογένεια.

Αφού διάβασες για τη Μέγκαν Μαρκλ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.