CELEBRITIES

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Επιστρέφουν στο Netflix με δύο νέες σειρές - Όσα θα δούμε


JTeam

12 Απριλίου 2024

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Επιστρέφουν στο Netflix με δύο νέες σειρές - Όσα θα δούμε
Splash by Ideal Image
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζουν τα νέα projects τους, που θα παρουσιαστούν στο Netflix

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της σειράς - ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» στο Netflix, που αποτελείται από έξι επεισόδια κατά τα οποία ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μιλούν για την κοινή πορεία τους και την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια, επιστρέφουν στη συνδρομητική πλατφόρμα με όχι ένα, αλλά δύο projects.

Σύμφωνα με το «Page Six», ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για τις δύο επόμενες σειρές τους, οι οποίες δεν θα αργήσουν να βγουν στον αέρα. Όσον αφορά στην πρώτη, λοιπόν, εκεί θα δούμε τη Μέγκαν Μαρκλ να μαγειρεύει, να ασχολείται με τον κήπο, να διασκεδάζει και να απολαμβάνει την παρέα των φίλων της. Πρόκειται για μια lifestyle σειρά, στην οποία η Μέγκαν Μαρκλ θα μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της μακριά από το παλάτι.

Η δεύτερη σειρά θα αφορά στο πόλο, το αγαπημένο άθλημα του πρίγκιπα Χάρι. Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται στο US Open Championship Polo στο Wellington της Φλόριντα. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει βρεθεί τίτλος. Όπως μεταφέρει η πηγή, ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά, αφού θα παρουσιαστεί η μαγεία του πόλο μπροστά και πίσω από τα φώτα.

Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα βγουν στον αέρα οι καινούργιες σειρές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο τα ξένα Μέσα υποστηρίζουν πως δεν θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση.

Να θυμίσουμε, πως το ντοκιμαντέρ του ζευγαριού, που δημοσιεύτηκε στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2022, παρακολουθήθηκε από πάνω από 81.000.000 νοικοκυριά τις τρεις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του. Η Μέγκαν Μαρκλ γνωρίζει καλά, πως αν θέλει να πετύχει ξανά ένα τέτοιο ρεκόρ, πρέπει να είναι αληθινή και ειλικρινής στη lifestyle σειρά που ετοιμάζει.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Τα διεθνή Μέσα που μετέφεραν την είδηση σχολίασαν: «Η αυθεντικότητα είναι το κλειδί στον κόσμο του lifestyle και όσοι πετυχαίνουν τείνουν να είναι πρόθυμοι να μοιραστούν όλη τους τη ζωή. Αν επιθυμεί να κάνει μια επιτυχημένη εκπομπή δείχνοντας τον τρόπο ζωής της, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να ανοίξει την πόρτα μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.