CELEBRITIES

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Φήμες διαζυγίου (ξανά) για το ζευγάρι


JTeam

9 Απριλίου 2024

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Φήμες διαζυγίου (ξανά) για το ζευγάρι
Splash by Ideal Image
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φημολογείται ότι περνούν - γι’ ακόμα μια φορά - κρίση στον γάμο τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποτελούν δύο πρόσωπα που έχουν απασχολήσει έντονα τη lifestyle κοινότητα τα τελευταία χρόνια τόσο με τον γάμο τους όσο και με την παραίτησή τους από τους βασιλικούς τίτλους που έφεραν μέχρι το 2020. Οι δυο τους δεν εγκατέλειψαν απλώς το παλάτι, αλλά τη χώρα και έτσι τώρα ζουν στην Καλιφόρνια μαζί με τα παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ - Νταϊάνα.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα της διεθνούς showbiz, η δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στα τέλη Μαρτίου πυροδότησε έναν νέο κύκλο φημών σχετικά με κάποια ενδεχόμενη κρίση στον γάμο τους. Ειδικότερα, το «She finds» υποστηρίζει πως οι δυο τους ήταν απόμακροι στα παρασκήνια, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι έδειχνε αμήχανος. Όπως μεταφέρει η πηγή, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι προέβησαν σε «αναγκαστικές εκδηλώσεις αγάπης».

Τα δημοσιεύματα περί διαζυγίου έκαναν ξανά την εμφάνισή τους και κανείς δεν γνωρίζει, αν πρόκειται για σενάρια ή κρύβουν μια αλήθεια.

Ειδικότερα, δημοσιογράφος που ασχολείται με τη βασιλική οικογένεια, αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έμοιαζαν να νιώθουν άβολα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την Αφροαμερικανική Τέχνη και Ιστορία στο Λος Άντζελες. Μπορεί να έδειχναν ευτυχισμένοι, όμως τα φαινόμενα απατούν, σύμφωνα με την εν λόγω μαρτυρία. Ο πρίγκιπας Χάρι εντοπίστηκε να έχει αμηχανία δίπλα στη Μέγκαν Μαρκλ, αν και προσπάθησε να την κρύψει.

«Η σχέση τους είναι βασικό μέρος της επωνυμίας τους, οπότε όποτε τους βλέπουμε δημόσια θα κάνουν τεράστια προσπάθεια να δείξουν ότι ακόμα είναι τρελά ερωτευμένοι. Η θέση του Χάρι είναι χειρότερη, διότι εγκατέλειψε το παλάτι και τη βασιλική οικογένειά του για χάρη της οικογένειάς του.

Αν η σχέση αυτή χαλάσει, τότε ο Χάρι θα έχει χάσει το μεγαλύτερο στοίχημα που έβαλε στη ζωή του. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ηθοποιός, οπότε γνωρίζει να πώς να διαχειριστεί τη δημοσιότητά της σε αντίθεση με τον Χάρι που δεν έχει άλλη επαγγελματική ιδιότητα. Ο ίδιος ξέρει καλά πώς να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, όμως την παράτησε», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Από την άλλη, εκπρόσωπος του ζευγαριού είχε προβεί σε μια δήλωση σχετικά με τη σχέση του τον περασμένο Φεβρουάριο, υποστηρίζοντας πως οι φήμες για χωρισμό που κυκλοφορούν ανά διαστήματα δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης και πως το ζευγάρι είναι πολύ δεμένο και δεν πρόκειται να «σπάσει».

Αφού διάβασες για το royalty drama Χάρι-Μέγκαν, είναι ώρα να μάθεις και τις ανανεωμένες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.