CELEBRITIES

Η Τζούλια Φοξ μιλά για τη διετή αποχή από το σεξ: «Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα»


JTeam

13 Μαΐου 2024

Η Τζούλια Φοξ μιλά για τη διετή αποχή από το σεξ: «Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα»
Splash by Ideal Image
Η Τζούλια Φοξ μίλησε δημόσια για την απόφασή της να μην έχει σεξουαλικές επαφές

Για την απόφασή της να απέχει από οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή εδώ και 2,5 χρόνια μίλησε η Τζούλια Φοξ. Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να γίνει κυρίαρχος του εαυτού της και η εν λόγω κίνησή της όχι μόνο δεν την έχει επηρεάσει στην καθημερινότητά της, αλλά αυτή την περίοδο νιώθει καλύτερα από ποτέ.

Η Τζούλια Φοξ άνοιξε το κεφάλαιο της αγαμίας στα social media, γράφοντας στα σχόλια ενός βίντεο στο Tik Tok: «2,5 χρόνια χωρίς σεξ και ποτέ δεν ήμουν καλύτερα». Μπορεί μέσα στα χρόνια η προσωπική ζωή της να έχει γίνει πολλές φορές εξώφυλλο, όμως τα τελευταία χρόνια οι παπαράτσι δεν την έχουν «πετύχει» ποτέ με κάποιον σύντροφο.

Η αλήθεια είναι πως η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Τζούλια Φοξ συνοδευόμενη από κάποιον σύντροφο, χρονολογείται πίσω στις αρχές του 2022, όταν έβγαινε για περίπου έναν μήνα με τον τότε φρεσκοχωρισμένο Κάνιε Γουέστ. Αυτή η γνωριμία δεν κατέληξε σε σχέση και έτσι οι δυο τους τράβηξαν διαφορετικές πορείες.

Πέρσι, όταν η Τζούλια Φοξ εξέδωσε την αυτοβιογραφία της αναφέρθηκε στους ανθρώπους που είχε ερωτική σχέση, όμως δεν έγινε ουδεμία νύξη στον Κάνιε Γουέστ, κάνοντας πολλούς να απορήσουν. Θέλοντας, λοιπόν, να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν μίλησε για το σεξ με τον Κάνι Γουέστ, καθώς δεν έκαναν ποτέ.

Όσον αφορά τώρα στην αποκάλυψη που έκανε για την ερωτική ζωή της, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να την επικροτήσουν γι’ αυτή τη συνειδητή απόφαση που έλαβε, κάνοντας σχετικά σχόλια:«Είσαι η ηρωίδα μου», «Ποτέ δεν ήξερα ότι έχουμε τόσα κοινά», «Συμπεριφορά βασίλισσας», «Μου έδωσες άλλον έναν λόγο να σε θαυμάζω».

Η Τζούλια Φοξ από το 2018 ως το 2020 υπήρξε παντρεμένη με τον Πίτερ Αρτεμιέβ και μαζί απέκτησαν ένα γιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS