CELEBRITIES

Τζούλια Φοξ: «To ότι είμαι σύμβολο του σεξ για τις γυναίκες, είναι το μεγαλύτερο κοπλιμέντο»


Στεφανία Παπαδημητρίου

12 Δεκεμβρίου 2023

Τζούλια Φοξ: «To ότι είμαι σύμβολο του σεξ για τις γυναίκες, είναι το μεγαλύτερο κοπλιμέντο»
Η Τζούλια Φοξ, iconic ξανά, βαρέθηκε να ντύνεται για τους άντρες. «Δεν θέλω καμία στύση προς το μέρος μου. Ίου»

Η Τζούλια Φοξ ξανάδωσε συνέντευξη και ξαναήταν απολαυστική. Είναι το thing της; Ενδεχομένως. Αυτήν τη φορά, μίλησε στην Charli XCX για χάρη του Interview Magazine και τα είπε όλα –ότι έχει βαρεθεί να τη ρωτάνε για τον Κάνιε Ουέστ, για παράδειγμα. «Κυριολεκτικά έβαλα όλο μου το είναι στην αυτοβιογραφία μου. Αυτός ο άντρας υπάρχει μόνο σε πέντε σελίδες. Είναι το λιγότερο ενδιαφέρον κομμάτι του βιβλίου. Γιατί μιλάμε καν για αυτό;», είπε κι είχε όλο το δίκιο του κόσμου.

«Πιστεύω πως, κατά βάθος, όλοι θέλουν να γίνουν διάσημοι», ξεκίνησε. «Μεγαλώνοντας, εγώ δεν ήξερα καν ότι το ήθελα. Απλώς πάντα ένιωθα ότι θα γινόταν». Κι όταν έγινε, για κάποιον λόγο δεν φέρθηκε ποτέ σαν συμβατική σελέμπριτι. Έγινε διάσημη από την ταινία Uncut Gems, τώρα έγινε bestselling συγγραφέας των NY Times. Αρνείται να μείνει σε πολυτελές σπίτι, κι ας είναι πλούσια. Έχει μιλήσει για την εποχή που ήταν dominatrix και στην τελευταία της συνέντευξη κυριολεκτικά παραδέχτηκε ότι έκανε σεάνς στο δωμάτιό της και προσευχόταν να κλείσει συμφωνία για βιβλίο –άρα είναι και ειδική στο manifest.

Ήξερε από πάντα ότι είχε άστρο. «Καθόμουν μπροστά στον καθρέφτη με μία βούρτσα και προσποιούμουν πως κέρδιζα βραβεία. “Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό και…”, κυριολεκτικά το έκανα αυτό. Μιλούσα στον εαυτό μου για ώρες», δηλώνει. «Έδινα ολόκληρα σόου στο σαλόνι μου –έβαζα και τον μικρό μου αδερφό και τον φίλο του να παίξουν μαζί μου. Και ήμουν τύραννος. Και το βλέπω στον γιο μου. Ο γιος μου είναι εγώ. Είναι performer».

Της αρέσει να παίζει το «fame game» και να καλεί παπαράτσι και ντρέπεται να προσποιείται πως δεν τους φώναξε εκείνη. Πιστεύει πως όλοι μας έχουμε τη λαχτάρα να μας αναγνωρίζουν στον δρόμο και να νιώθουμε ξεχωριστοί. «Κυρίως οι πιο ντροπαλοί και εξωστρεφείς», σημειώνει. «Είμαι σίγουρη πως εκείνοι ονειρεύονται πως είναι παγκοσμίως γνωστοί για κάτι που έκαναν ή για το ποιοι είναι».

«Εγώ πάντα ήθελα προσοχή. Δεν έπαιρνα προσοχή στο σπίτι, οπότε έκανα τρέλες για να την πάρω. Κι αυτό έμεινε μαζί μου. Προφανώς όχι όσο παλιότερα, αλλά εκεί γύρω στα 20, ήμουν μανιακή. Θα έκανα τα πάντα για την προσοχή».

Και την πήρε την προσοχή. Και είναι μέρες που θα προτιμούσε να εξαφανιστεί, όμως πάντα υπάρχουν πράγματα που θέλει να κάνει, ιδέες που θέλει να υλοποιήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπαίνει σε ένα κουτάκι –«είμαι μητέρα, είμαι κορίτσι, είμαι σκύλα, είμαι πόρνη», δηλώνει και το εννοεί. Είναι ηθοποιός, έγραψε βιβλίο, έβγαλε τραγούδι κι αποδεικνύει ότι μπορείς να είσαι ακριβώς αυτό που επιθυμείς.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, του να είσαι όποια θες και να κάνεις ό,τι θες, καινοτομεί ακόμη και στις ενδυματολογικές της επιλογές. Δεν φορά διάσημα και ακριβά brands, επειδή βαρέθηκε να τα στηρίζει. Δεν κατάλαβε πόση σημασία είχε, μέχρι που έγινε γνωστή. «Είναι άγραφος νόμος. Πρέπει να φοράς μάρκες. Μετά νιώθω πως με έχουν κάνει cancel, αλλά στην πραγματικότητα, το έκανα πρώτη. Και, τελικά, όλοι καταλήγουν να με αντιγράφουν», σημειώνει.

Η Τζούλια Φοξ έχει πάψει να ντύνεται για να αρέσει στους άντρες –παραμένει σύμβολο του σεξ, ωστόσο. Απλώς είναι για τις γυναίκες. «Είναι το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που θα μπορούσαν να μου κάνουν ποτέ», τονίζει. Δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα, μάλιστα, παρότι ξέρει ότι αντικειμενοποιείται.

«Είμαι sex symbol αλλά έχω να κάνω σεξ δυο χρόνια. Αλλά άκου, αν τα κορίτσια με φαντασιώνονται και χαίρονται με αυτό, τότε είμαι μέσα. Προτιμώ να με φαντασιώνονται πολλά κορίτσια, παρά να αυνανίζονται γκόμενοι με τις φωτογραφίες μου. Δεν τη θέλω αυτήν την ενέργεια. Δεν θέλω καμία στύση προς το μέρος μου. Ίου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS