CELEBRITIES

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Δεν πανηγυρίζω που είμαι αδύνατη»


JTeam

22 Μαΐου 2024

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Δεν πανηγυρίζω που είμαι αδύνατη»
Splash by Ideal Image
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα ήθελε να έχει έναν διαφορετικό σωματότυπο

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα από συνεντεύξεις της πως τα πρότυπα που έχει θέσει η κοινωνικά και συχνά συνδέονται με διάφορα στερεότυπα, δεν έχουν καμία θέση στη ζωή της. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη Κάρι Μπράντσο προέβη σε μια δήλωση που δύσκολα θα άκουγες από γυναίκα, αφού παραδέχτηκε πως δεν της αρέσει το αδύνατο σώμα της.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο podcast «Glad We Had This Chat» και εξομολογήθηκε πως δεν της αρέσει που είναι τόσο αδύνατη και πως θα προτιμούσε να έχει περισσότερα κιλά, πηγαίνοντας έτσι κόντρα στις παλιακές αντιλήψεις που εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι σήμερα.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

«Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του σταυρό να σηκώσει. Εμένα δεν μου αρέσει να είμαι αδύνατη, το μισώ. Και αν γνωρίζατε τα αδέλφια μου, είναι η ίδια γενετική σύσταση. Δεν σκέφτομαι ή πανηγυρίζω το γεγονός ότι είμαι αδύνατη. Θα προτιμούσα να ήμουν περισσότερα κιλά, αλλά έτσι λειτουργεί το σώμα μου», εξήγησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Με αφορμή το θεατρικό ντεμπούτο της στην παράσταση Plaza Suite, στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ, και παιζόταν για τέσσερις μήνες, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως αν είχε περισσότερο βάρος, θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα. «Η παράσταση ήταν τόσο κουραστική. Ήταν δύσκολο να κρατήσει κανείς το βάρος του. Αλλά γενικά αισθάνομαι καλύτερα όταν κάνω κάτι διαφορετικό από το απλό περπάτημα», είπε.

Σε άλλο σημείο του podcast, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναφέρθηκε στα παιδιά τους, επισημαίνοντας πως είναι μια μαμά που βρίσκεται συνεχώς πάνω από τα παιδιά της, τα φροντίζει και ασχολείται πολύ μαζί τους σε σημείο που μερικές φορές μπορεί να γίνεται ενοχλητική. «Είναι πολύ ωραία. Υπάρχουν στιγμές κάνω λάθος, λέω λάθος πράγματα, τα ενοχλώ, είμαι απλώς η μαμά τους».

Αφού διάβασες για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.