CELEBRITIES

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν παντρεύτηκε κρυφά με τον γιο του Τζον Μπον Τζόβι


JTeam

25 Μαΐου 2024

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν παντρεύτηκε κρυφά με τον γιο του Τζον Μπον Τζόβι
Instagram @milliebobbybrown
Χαρές και πανηγύρια στο Χόλιγουντ

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο γιος του Τζον Μπον Τζόβι, Τζέικ Μπον Τζόβι παντρεύτηκαν κρυφά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η ηθοποιός του «Stranger Things» και ο γιος του ροκ σταρ, εντοπίστηκαν στην περιοχή Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, φορώντας τις βέρες τους.

Λίγες μέρες πριν, δημοσίευμα της Sun υποστήριζε πως «ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια εξαιρετικά μυστική τελετή το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά σχεδιάζουν επίσης μια μεγάλη τελετή κάποια στιγμή αργότερα φέτος».

Να σε ενημερώσω κάπου εδώ πως το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2021 πριν προχωρήσουν στον αρραβώνα τους την προηγούμενη χρονιά -είχαν μάλιστα ανεβάσει και σχετικό ποστ στα social media.

Έτσι έγινε η πρόταση γάμου

Η ηθοποιός, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στο talk show του Τζίμι Φάλον, είχε πει: «Δεν το έχω πει σε κανέναν αυτό, αλλά σκέφτομαι "ο Φάλον είναι ο καλύτερος" και επίσης πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιστορία για να την πούμε. Βασικά, ο Τζέικ και εγώ δεθήκαμε μέσα από τις καταδύσεις. Αγαπάμε τις καταδύσεις, πήραμε μαζί τα διπλώματα».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πρέπει να σηκωθείς στις 8:00 το πρωί, θα πάμε για κατάδυση» και πρόσθεσε: «Εγώ είπα, "8 π.μ., κατάδυση;" Και μου λέει "θα πάμε στο ίδιο σημείο που πηγαίνουμε συνήθως". Του λέω "είναι βαρετό, ας πάμε κάπου αλλού. Μου λέει, ''οχι, πρέπει να πάμε σε αυτό το σημείο". Πήγαμε και μου έδωσε ένα κοχύλι. Όπως το γυρίζω βλέπω ένα δαχτυλίδι. Τον κοίταξα και είπα "ναι"».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.