CELEBRITIES

Η κόρη του Έμινεμ, Χάιλι Τζέιντ Μάδερς, παντρεύτηκε - Ο συγκινητικός χορός με τον ράπερ


JTeam

21 Μαΐου 2024

Η κόρη του Έμινεμ, Χάιλι Τζέιντ Μάδερς, παντρεύτηκε - Ο συγκινητικός χορός με τον ράπερ
Instagram @hailiejade
Η Χάιλι Τζέιντ Μάδερς επισημοποίησε τη σχέση της με τον Έβαν ΜακΚλίντον

Στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας βίωσε ο Έμινεμ μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, καθώς η κόρη του, Χάιλι Τζέιντ Μάδερς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Έβαν ΜακΚλίντον, περίπου έναν χρόνο μετά την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί. Η 28χρονη, η οποία είναι μαζί με τον πλέον σύζυγό της από το 2016, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τα social media.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων Μέσων, ο γάμος της Χάιλι Τζέιντ Μάδερς με τον Έβαν ΜακΚλίντον ήταν παραμυθένιος και πολλοί ήταν εκείνοι που παρευρέθηκαν, τιμώντας το ζευγάρι. Γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα, η 28χρονη επέλεξε μια στενή νυφική δημιουργία με εντυπωσιακό τελείωμα και ένα μακρύ πέπλο, που ανέμιζε στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της.

«Ξύπνησα σύζυγος αυτή την εβδομάδα. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη και πιο όμορφη γιορτή μέσα στο Σαββατοκύριακο. Χύθηκαν τόσα πολλά δάκρυα χαράς, είχαμε γέλια και χαμόγελα και τόση αγάπη που ήταν διάχυτη. Ο Έβαν και εγώ νιώθουμε τόσο ευγνώμονες για όλη την οικογένεια και τους φίλους που ταξίδεψαν για να μας υποστηρίξουν και να γίνουν μέρος αυτού του νέου κεφαλαίου της ζωής μας ως ανδρόγυνο», σημείωσε στην ανάρτησή της.

Αναμφίβολα, ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο Έμινεμ τράβηξε την κόρη του στη σκηνή και χόρεψαν μαζί, με τους καλεσμένους να συγκινούνται και να μην παίρνουν τα μάτια τους από πάνω τους. Ο δημοφιλής ράπερ ήταν πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για την κόρη του.

Η Χάιλι Τζέιντ Μάδερς και ο Έβαν ΜακΚλιντον αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2023. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2016 στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Να θυμίσουμε, πως τον Ιούνιο του 2023 ο Έμινεμ είχε παντρέψει τη μεγαλύτερη κόρη του, την Αλάινα μαζί με τον αγαπημένο της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.