CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» ενώνονται και βοηθούν την αστυνομία να βρει ποιος του έδωσε την κεταμίνη


JTeam

28 Μαΐου 2024

Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» ενώνονται και βοηθούν την αστυνομία να βρει ποιος του έδωσε την κεταμίνη
Οι συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» θα βοηθήσουν στην έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε σε ηλικία 54 ετών πριν από επτά μήνες, «παγώνοντας» τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού κανείς δεν περίμενε αυτό το αιφνίδιο τέλος για τον αγαπημένο κωμικό. Ήταν μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου, όταν ο βοηθός του τον βρήκε μέσα στο τζακούζι χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του Μάθιου Πέρι οφείλεται σε υπερβολική δόση κεταμίνης, η οποία προκάλεσε επιπλοκές στον οργανισμό του. Μετά τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως η κεταμίνη είχε ληφθεί 2-3 ώρες πριν από τον θάνατό του και απ’ ότι φαίνεται έμελλε να είναι μοιραία.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο φάκελος της υπόθεσης έχει κλείσει, οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έναν νέο κύκλο ερευνών, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον άνθρωπο που έδωσε στον Μάθιου Πέρι την υπερβολική ποσότητα κεταμίνης, η οποία προκάλεσε και τον θάνατό του.

Πέρα από τους ανθρώπους στο οικογενειακό περιβάλλον του ηθοποιού, εκείνοι που δήλωσαν διαθέσιμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο να ανακαλυφθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια». Γι’ ακόμα μια φορά, όλοι ενώνονται σαν γροθιά, προκειμένου να δικαιώσουν τη μνήμη του.

«Όλο το καστ εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένο με τον θάνατο του Μάθιου. Η Τζένιφερ και η Κόρτνεϊ ήταν οι πιο κοντινοί του άνθρωποι και συναντήθηκαν, μετά τον χαμό του. Έχουν κουράσει το μυαλό τους προσπαθώντας να ανακαλέσουν με ποιον μπορεί να είχαν δει τον ηθοποιό το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι αδύνατον να καταλάβουμε ποιος μπορεί να τον προμήθευε. Όπως και το υπόλοιπο καστ, η Τζένιφερ και η Κόρτνεϊ είπαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την αστυνομία να βρει ποιος του προμήθευε τόσο επικίνδυνες ποσότητες ενός θανατηφόρου ναρκωτικού», είπε η πηγή στην «Express».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η αστυνομία πέρασε από ανάκριση δύο υπόπτους, οι οποίοι, ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.