CELEBRITIES

Νέες μαρτυρίες για τον Μάθιου Πέρι: Τα ψέματα που έλεγε για να πουλήσει βιβλία και η κακοποίηση στις σχέσεις του


Μάγκυ Πετροπούλου

14 Ιανουαρίου 2024

Νέες μαρτυρίες για τον Μάθιου Πέρι: Τα ψέματα που έλεγε για να πουλήσει βιβλία και η κακοποίηση στις σχέσεις του
IG/@matthewperry
Πηγές από το περιβάλλον του μιλούν για τα πιο σκοτεινά σημεία της ζωής του

Ο Μάθιου Πέρι δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Ο ηθοποιός που τόσο αγαπήσαμε, γελάσαμε και τον θεωρούσαμε μέλος της παρέας μας έφυγε από τη ζωή σκορπώντας σε όλους μας θλίψη και στενοχώρια.

Τώρα, λίγο καιρό μετά τον θάνατό του, ένα δημοσίευμα του US Weekly έρχεται να... ταράξει τα νερά, αφού σύμφωνα με αυτό ο ίδιος έλεγε ψέματα για τη νηφαλιότητά του και πως η κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων δεν ήταν μόνο τα... σκοτεινά σημεία της ζωής του.

Τι υποστηρίζει το περιοδικό στο δημοσίευμά του

Σε αυτό μίλησαν διάφορα άτομα από το περιβάλλον του, αποκαλύπτοντας πολλά που μέχρι τώρα δεν είχαν βγει στο φως. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με αυτούς υπήρξε κακοποιητικός λεκτικά, συναισθηματικά και σωματικά και πως τακτική του ήταν να... προκαλεί πόνο στους άλλους και να παίζει το θύμα.

Άλλος είπε πως ήταν εθισμένος και πως όλοι πίστεψαν πως έφυγε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Όπως μάθαμε όμως από την ιατροδικαστική έκθεση έχασε τη ζωή του εξαιτίας επιπλοκών της κεταμίνης που δεν οφείλονταν στη δόση που είχε λάβει ιατρικά τρεις μέρες. Αντίθετα η ποσότητα που βρέθηκε ήταν τόσο μεγάλη και ισάξια με όση λαμβάνουν οι άνθρωποι που μπαίνουν στο χειρουργείο για μια επέμβαση.

Αν και ξόδεψε περίπου 9 εκ. δολ. για να ξεκόψει από φάρμακα, ναρκωτικά και ουσίες, ποτέ δεν υπήρξε ξεκάθαρα νηφάλιος. Και όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο στρατηγικής να πουλήσει περισσότερα βιβλία.

Jenny.Gr

«Της πέταξε ένα τραπέζι του καφέ και της είπε ότι είναι τρελή. Μισούσε που τον παράτησε και είχε τρομερά θέματα εγκατάλειψης»

Σε αυτό το δημοσίευμα άλλα άτομα ισχυρίστηκαν πως ο ηθοποιός μεταξύ άλλων πέταξε σε σύντροφό του «ένα τραπέζι του καφέ και της είπε ότι είναι τρελή. Μισούσε που τον παράτησε και είχε τρομερά θέματα εγκατάλειψης».

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2018 και σχεδόν δύο χρόνια μετά αρραβωνιάστηκαν. Όμως επτά μήνες μετά διέλυσαν τον αρραβώνα τους, έπειτα από τις φήμες που ήθελαν τον ηθοποιό να φλερτάρει με μία 19χρονη στην εφαρμογή γνωριμιών Raya.

Ο χωρισμός τους ήρθε το Φεβρουάριο του 2021, μετά από έναν τεράστιο καυγά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.