CELEBRITIES

Κάνιε Γουέστ: Πρώην βοηθός του τον μηνύει για σεξουαλική παρενόχληση


JTeam

4 Ιουνίου 2024

Κάνιε Γουέστ: Πρώην βοηθός του τον μηνύει για σεξουαλική παρενόχληση
Getty Images/Kevin Mazur
Οι αποκαλύψεις για τις παραβατικές συμπεριφορές του Κάνιε Γουέστ δεν έχουν τέλος

Ο Κάνιε Γουέστ έρχεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων και ο λόγος δεν είναι (φυσικά) καλός. Μία νέα μήνυση κατά του διάσημου τράπερ είδε το φως της δημοσιότητας, αφού πρώην βοηθός του τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και μη καταβολή της αποζημίωσής της μετά την απόλυσή της.

Ειδικότερα, η Λορέν Πισκιότα κατέθεσε μήνυση, αναφέροντας πως η συνεργασία της με τον Κάνιε Γουέστ ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021, όταν εκείνος προετοιμάζονταν να λανσάρει τη δική του σειρά παπουτσιών σε συνεργασία με αθλητική εταιρεία.

Η πρόταση που έκανε ο καλλιτέχνης για τη θέση της βοηθού ήταν 1.000.000 δολάρια για 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η Λορέν Πισκιότα την αποδέχθηκε και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία τους. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής, ο ίδιος απαίτησε να κλείσει τον λογαριασμό της στο «Only Fans», από το οποίο έβγαζε 1.000.000. Ο ράπερ, ωστόσο, της αντιπρότεινε να της δίνει 2.000.000 προκειμένου να μην υπάρχει διαφορά στα έσοδά της.

Jenny.Gr
Getty Images/Dominique Charriau

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και τότε άρχισαν τα προβλήματα, όπως περιγράφει η Λορέν Πισκιότα στη μήνυσή της. Ο Κάνιε Γουέστ ξεκίνησε να της στέλνει χυδαία μηνύματα, περιγράφοντας φαντασιώσεις του, σεξουαλικές πράξεις, αλλά και βίντεο από ερωτικές συνευρέσεις του με άλλες γυναίκες.

Ακόμα, η ίδια ανέφερε πως ο τράπερ αυτοϊκανοποιούνταν, άλλοτε ενώ μιλούσαν στο τηλέφωνο και άλλοτε δίπλα της, ενώ συχνά της έκανε προσωπικές ερωτήσεις για τους φίλους της. Σε ένα από τα περιστατικά που περιγράφει, ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να της ζήτησε να βγάλει τη ζακέτα της ενώ βρισκόταν στο γραφείο του, λέγοντας πως «κρύβει πάρα πολλά».

Όταν εκείνη του ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του και του απαγόρευσε να αυτοϊκανοποιείται δίπλα της, εκείνος δεν έκρυψε τον θυμό του. Τον Σεπτέμβριο του 2022 την απέλυσε, ενώ είχε προηγηθεί μια μεγάλη αύξηση, καθώς η ίδια είχε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις στις εταιρείες του τράπερ.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, η Λορέν Πισκιότα έπρεπε να λάβει την αποζημίωση 3.000.000 ευρώ, την οποία, βέβαια, δεν έλαβε ποτέ. Μέσα από αυτή τη μήνυση, η ίδια ζητάει αποζημίωση για αθέτηση συμβολαίου και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS