CELEBRITIES

Ο royal γάμος της χρονιάς - Παντρεύτηκε ο Χιού Γκρόσβενορ, δισεκατομμυριούχος και πιο περιζήτητος εργένης της Βρετανίας


JTeam

8 Ιουνίου 2024

Χιού Γκρόβερνορ
Χιού Γκρόβερνορ © Getty Images/ Max Mumby/Indigo
Η εκλεκτή της καρδιάς του και η παρουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο Χιου Γκρόσβενορ, δούκας του Ουέστμινεστερ, δισεκατομμυριούχος και πιο περιζήτητος εργένης της Βρετανίας, έκανε την μεγάλη ανατροπή και παντρεύτηκε όχι μια γυναίκα βασιλικής ή αριστοκρατικής καταγωγής, αλλά την Ολίβια Χένσον στον καθεδρικό ναό του Τσέστερ.

Η νύφη, η οποία χαρακτηρίζεται από τον βρετανικό Τύπο ως μια «απλή γυναίκα που πατάει γερά στη γη», είναι 31 ετών, μιλάει ισπανικά και ιταλικά, έχει πτυχίο πάνω στις Ισπανικές Σπουδές και τα Ιταλικά από το Trinity College του Δουβλίνου και εργάζεται στην Belazu -μια επωνυμία συστατικών της B Corp-, όπου έχει αναλάβει καθήκοντα Key Account Manager.

Στην τελετή βρέθηκε και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και αυτό δεν είναι διόλου τυχαίο αφού ο Χιου Γκρόσβενερ εκτός από βαφιστήρι του βασιλιά Καρόλου είναι και νονός του πρίγκιπα Τζορτζ.

Ο γαμπρός έφτασε στον ναό με ένα Land Rover με τους κουμπάρους του λίγο πριν τις 11.30 π.μ., πριν χαιρετήσει τα πλήθη. Κατόπιν εμφανίστηκε η Ολίβια με μια vintage Bentley, φορώντας ένα υπέροχο νυφικό με μακρύ πέπλο, με την υπογραφή της σχεδιάστριας, Emma Victoria Payne.

Το συνδύασε με την Tiara Faberge Myrtle Leaf που φτιάχτηκε για τις νύφες των Γκρόσβενορ την ημέρα του γάμου τους, ένα εμβληματικό κόσμημα που ανήκει στην οικογένεια από το 1906.

Όσον αφορά στην ανθοδέσμη της αυτή απαρτιζόταν από λουλούδια που μαζεύτηκαν από τους κήπους του σπιτιού της οικογένειας του δούκα, του Eaton Hall.

Μεγάλος απών από την γαμήλια τελετή ήταν ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι. Πηγή μάλιστα από το περιβάλλον του δήλωσε στο περιοδικό «People» ότι αποφάσισε να μην παραστεί στον γάμο, αφού κατάλαβε τις δυσκολίες που θα προκαλούσε η παρουσία του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.