CELEBRITIES

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Οι φωτογραφίες με χειροπέδες, μετά τη σύλληψή του γιατί οδηγούσε μεθυσμένος


JTeam

19 Ιουνίου 2024

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Οι φωτογραφίες με χειροπέδες, μετά τη σύλληψή του γιατί οδηγούσε μεθυσμένος
Splash by Ideal Image
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ παραβίασε το STOP, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Με έναν περίεργο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, φορώντας χειροπέδες. Και να πούμε ότι δεν έφταιγε, έφταιγε. Ο γνωστός τραγουδιστής μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ελεύθερος, ωστόσο στις 26 Ιουλίου θα βρεθεί ξανά ενώπιον της δικαιοσύνης και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την παραβατική συμπεριφορά του.

Ωστόσο, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ επέστρεφε από εστιατόριο ξενοδοχείου, όπου είχε πάει να δειπνήσει μαζί με φίλους. Το ρολόι έδειχνε μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο τραγουδιστής αγνόησε μια πινακίδα STOP και συνέχισε ανενόχλητος την πορεία του. Τότε, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για να ακινητοποιήσουν το όχημα και να ελέγξουν τα στοιχεία του οδηγού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να κάνει αλκοτέστ, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε επανειλημμένως. Όπως ανέφερε ένας από αυτούς, ο τραγουδιστής φαινόταν από μακριά ότι έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. «Βεβαιώθηκα ότι ήταν σε κατάσταση μέθης, τα μάτια του ήταν κόκκινα και γυάλιζαν, ενώ όταν μου μίλησε αναδύθηκε από την αναπνοή του μια μυρωδιά αλκοόλ. Η ομιλία του ήταν αργή, ασταθής και αρνήθηκε όλα τα αλκοτέστ», ήταν τα λόγια του αστυνομικού.

Στο σημείο έσπευσαν οι φίλοι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, προκειμένου να πείσουν τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να φύγει και να επιστρέψει στο σπίτι του. Εκείνοι αρνήθηκαν και του φόρεσαν χειροπέδες, οδηγώντας τον στο τμήμα. Μερικές ώρες αργότερα, ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, χωρίς εγγύηση.

Όσον αφορά στις κατηγορίες εις βάρος του τραγουδιστή, αυτές σχετίζονται με την παραβίαση του STOP, το γεγονός ότι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, αλλά κι ότι αρνήθηκε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές να κάνει αλκοτέστ, επιμένοντας πως έχει καταναλώσει μόνο ένα ποτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.